Waterproof wimpers

Lichaam door Redactie Ze.nl
Masterpiece

mascara zorgde voor heel wat opschudding met het revolutionaire iFX-borsteltje dat de wimpers scheidt en aanzet van de wortels tot de punt. Het borsteltje bereikt zelfs de allerkleinste wimperhaartjes en de haartjes in de ooghoeken. Het geheim: tussen ieder borstelhaartje zit een piepklein kanaaltje dat gevuld is met mascara, zodat ieder haartje een laagje mascara krijgt.

Bruce, hoofdvisagist van Max Factor Nederland, zegt: "De formule van Masterpiece Waterproof Mascara is zo samengesteld dat deze mascara soepel de wimpers kleurt en separeert zonder dat het effect overdone is. Een fijn bijkomend voordeel is dat Masterpiece Waterproof een formule heeft waardoor de mascara minder snel op de huid zal afgeven. Met deze mascara kan je gemakkelijk ieder haartje kleuren en zo de ogen prachtig omlijsten, zonder uitlopen en vegen."

Klinkt allemaal veelbelovend, maar is het dat ook? Dat testten we natuurlijk. Zoals het een waterproof mascara betaamt, blijft deze Masterpiece hardnekkig op mijn wimpers zitten. Ook na een douchebeurt zijn mijn wimpers nog voorzien van een zwart laagje. Verder is het effect hetzelfde als bij de eerste Masterpiece-mascara. Geen maximaal volume, maar wel mooie gesepareerde wimpers zonder klontjes. Een prettige mascara, die zijn beloftes waarmaakt. Prima voor overdag en naar het werk. Om je ogen echt te laten knallen, kun je beter de Masterpiece Max gebruiken, maar dan moet het natuurlijk wel droog zijn buiten!

Afbeelding verwijderd door redactie

Masterpiece Waterproof Mascara is verkrijgbaar in twee varianten - Rich Black en Black Brown. Vanaf 1 augustus zijn ze te koop in drogisterij en warenhuis.