Nieuwe LOOkX voor de zomer!

Lichaam door Redactie Ze.nl

De Permanent Eyeliner valt binnen de nieuwe zomercollectie van LOOkX dat zich kenmerkt als hip, trendy en eigenwijs. Iedere vrouw zou zich sexy, charmant en uiterst vrouwelijk voelen met deze modebewuste make-up. Glans komt duidelijk naar voren in de collectie en is terug te vinden in de speciale lipsticks en eyeshadows. De Permanent Eyeliner speelt toch wel de hoofdrol. De belofte is dat deze makkelijk aan te brengen is, twaalf uur lang blijft zitten en beachproof, ofwel waterbestendig is. Tijd voor de test.

Aanbrengen

Helaas leende het pinksterweekend zich niet voor een zonnig dagje strand. Met zon en regen bij vlagen, zag ik het niet zitten om eens lekker naar Bloemendaal te gaan en een duik in zee te nemen. Wél had ik een festival in de planning staan dat 's middags al begon en tot in de late uurtjes zou duren. Ook een mooie gelegenheid dus voor het testen van de eyeliner. Het opbrengen ging verrassend makkelijk. De eyeliner ligt prettig in de hand en lijkt eigenlijk op een viltstift met een mooie scherpe punt. Op deze manier kun je een dun lijntje zetten of het net wat dikker aanzetten en zelfs zorgen voor een smokey eyes effect. Het aanzetten is dus vrij eenvoudig en mijn resultaat was een gewenst subtiel lijntje.

Longlasting & beachproof

Eerlijk is eerlijk, de eyeliner mag met recht 'permanent' worden genoemd. Al in de middag had ik het lijntje aangebracht en gedurende het hele festival heeft het perfect gezeten. Het bleef zelfs meer dan twaalf uur zitten zonder te irriteren. Mijn huid is zeer gevoelig en vaak krijg ik jeuk van oogpotloden en eyeliners, maar deze van LOOkX is absoluut zacht voor de ogen. Na het festival kwam misschien wel dé ultieme test voor de eyeliner. Ik was op de fiets en je raadt het al: het regende pijpenstelen. Na een fietsrit van ruim een half uur, kan ik concluderen dat de eyeliner 100% rain- en dus beachproof is. Zonder vlekken en strepen, zat het lijntje nog keurig onder mijn ogen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Must have

De Permanent Eyeliner van LOOkX is er dus één die in je make-uptasje móet zitten. Met het wisselvallige weer in Nederland zit je met deze eyeliner altijd goed. Fijne bijkomstigheid is dat de eyeliner, zoals alle producten van LOOkX, in een mooi Italiaans jasje is gestoken. Een strak zilver design zorgt ervoor dat alleen al de eyeliner op zich de LOOkX heeft. En dat jij die ook krijgt, is zeker. De simpelheid van het aanbrengen, de zachtheid voor je ogen en het langdurige en beachproof effect, maken de Permanent Eyeliner van LOOkX een must have voor iedere vrouw.


LOOkX Permanent Eyeliner
Adviesprijs: ?17,95
www.lookx.com