Beat de bad hair day

Lichaam door Redactie Ze.nl
Als je haar maar goed zit...
Pantene

is weer helemaal terug met een stijlvol nieuw uiterlijk. Maar dat is niet de enige verandering. De nieuwste Pantene shampoo's en conditioners zijn gemaakt met het eindresultaat in gedachten: hoe willen vrouwen dat hun haar eruit ziet? De meeste vrouwen gaan voor gezond en glanzend. Op basis hiervan zijn de beste formules samengesteld waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan onderstrepen.

Verbeterde ingrediënten

Wat heeft Pantene veranderd aan de formule? De eerste stap naar haar dat er mooi en gezond uitziet is een formule die reinigt en voedt. Om het resultaat te verbeteren, is onder meer de mix van ingrediënten veranderd. Aan de voedende ingrediënten in de shampoo is Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride toegevoegd, een polymeer die het haar beschermt als het nat en het meest kwetsbaar is. Ook is de kwaliteit van de voedende ingrediënten verbeterd. De formule en samenstelling zorgen er nu optimaal voor dat je het haar krijgt dat je wilt.

Betere bescherming

Ook de conditioner is gepimpt met een nieuwe technologie. Haar dat beschadigd is, is negatief geladen. Een positief geladen en voedend ingrediënt kan veel effectiever beschadigde delen bereiken. Vergelijk het met een magneet: de positieve kant is sterk aangetrokken tot de negatieve kant. Deze nieuwe technologie is heel doelgericht en voedende ingrediënten hechten zich hierdoor sterker aan de haarvezels. Het haar is beter beschermd.

Levendig bruin of pittig blond?

Net als de meeste shampoomerken heeft Pantene speciale kleurshampoo's in haar lijn. Blonde en Brune Suprème shampoo en conditioner geven specifieke verzorging aan blonde of bruine lokken. Niet vernieuwend, wel fijn om te hebben. De mooie luxe flessen misstaan zeker niet in het doucherekje.

Voor elk wat wils

De Pantene shampoo's en conditioners geven het resultaat wat ze beloven: mooi haar met een gezonde glans. De shampoo's en conditioners kunnen elke dag gebruikt worden. De vernieuwde lijn is heel compleet. Of je nu gaat voor een gezonde look en style, een levendige kleur, no-nonsense haarverzorging of gewoon wat extra aandacht en herstel voor je haar: het kan allemaal met de elf verschillende shampoo's en conditioners.


De shampoo's en conditioners zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor een adviesprijs van ?3,99 per stuk. De Levendig Bruin en Pittig Blond Shampoo's kosten ?4,49.