Breng je haar in tropische sferen

Lichaam door Redactie Ze.nl
Kokos en hibiscus

Herbal Essences Intense Voeding & Glans shampoo heeft een tweevoudige werking op het haar. De shampoo haalt niet alleen vuil, talg en stylingresten weg. Het legt ook een voedend, beschermend laagje om het haar, van de wortel tot in de puntjes. De nieuwe shampoo en conditioner bevatten twee tropische plantenextracten: kokos uit Sri Lanka en hibiscus van Hawaï. Kokos is diep hydraterend en geeft een flinke glansboost aan het haar. Hibiscus is aan de nieuwe shampoo en conditioner toegevoegd om het haar sterker te maken.

Was-tip: Of je nu zeeën van tijd hebt of niet, een korte of lange hoofdhuidmassage tijdens het wassen verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor meer zuurstof en voeding naar de haarwortels toe. Het is simpelweg een kwestie van iets meer ronddraaiende bewegingen van de handen met iets meer druk van de vingertoppen.

Wist je dat...

Water bepalend is voor de glans van het haar? In een natuurlijke, gezonde staat bestaat haar voor 10% uit water. Als haren hun vocht verliezen, valt het minder mooi en verliest het glans. De diepvoedende ingrediënten van Herbal Essences Intense Voeding & Glans Conditioner helpen het vochtgehalte van het haar op peil te houden, waardoor futloze lokken en dof haar worden bestreden.

Conditioner-tip: Door met een brede kam conditioner aan te brengen, kun je het goed verdelen. Vanaf het midden van het hoofd tot de puntjes kan haar meer beschadigd zijn, geef het daar wat extra's. Altijd goed: een conditioner zo lang mogelijk laten intrekken.

Van deze shampoo word je blij! Is het niet van de vrolijke blauwe flesjes, dan is het wel van de heerlijke exotische geur. De shampoo ruikt naar jasmijn, mango, sandelhout, vanille en kokos. Je waant je op het strand van Hawaï. Geen betere shampoo dus tegen het grauwe herfstvirus. Voor mij is dit een blijvertje!


Herbal Essences Intense Voeding & Glans shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar voor de adviesprijs van 2,99 euro per stuk.