Winterse kleuren van John van G.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Make-up mag dit najaar een stuk overdadiger worden aangezet. Lippen mogen weer gezien worden, met name in de kleur rood, en de ogen mogen ook weer letterlijk eye-catchers worden. Met de nieuwe najaars/wintercollectie van John van G zal dat geen probleem worden!

Als basis voor je make-up kan je de Silky-Fluid Make-up Mat in een licht beige tint gebruiken. Volgens de trendsetters zijn dik aangezette wenkbrauwen helemaal hot deze winter. Gebruik hiervoor de Eye Brow Pencil in een bruinkleurige tint. Met de Soft Touch Kajal in blauwzilver en antiek bordeaux omlijst je je ogen nog een beetje extra. Je wenkbrauwen kan je daarna dan mooi accentueren met de vier oogschaduwkleuren van John van G. Deze zijn verkrijgbaar in het blauwzilver, antiek bordeauxkleurig, walnootkleurig en goudgroen. De oogschaduwblokjes zijn natuurlijk uitgerust met magneetjes, zodat ze gemakkelijk in de John van G-doosjes geklikt kunnen worden. En om het geheel af te maken is de Blusher uitgebracht in een medium bruintint.

Nieuw in het assortiment is de Liquid Eyeliner in zwart en bruin, waarmee je boven de bovenwimper een heel fijn lijntje kan zetten. Het is echter dé nieuwste trend in beautyland om de eyeliner wat dikker aan te zetten dan je normaal zou doen en ook dat is mogelijk met deze Liquid Eyeliner. De overdreven eyeliner was ook al te spotten op de catwalk bij de shows van onder andere Jean Paul Gaultier, Gucci en Lacroix.

Ook voor de lippen heeft John van G mooie, maar nog iets diepere tonen. De Soft Touch Lipliners zijn in de kleuren bordeaux en koperbruin en de lipsticks in de kleuren bordeaux, rood, zalm-roze en koperbruin. Voor een mooie glans op de lippen zijn er drie kleuren Just Glamour for your Lips: bruin, antiek roze en aubergine. Voor een stralend effect! Natuurlijk zijn er ook bijpassende nagellakkleuren verkrijgbaar in warm walnootbruin en antiek bordeaux.

Afbeelding verwijderd door redactie

De nieuwste John van G producten zijn vanaf vandaag 19 september verkrijgbaar bij drogist en schoonheidsspecialist. Verkoopadressen vind je op www.beautymagazine.nl of via telefoonnummer: 010-5243440 toestel 400.