Slaap je slank!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Als je wilt afvallen, op welke manier dan ook, dan heb je in het begin voortdurend een hongergevoel. Dan ga je maar eerder naar bed, want dat hongergevoel is vervelend en kan je humeur behoorlijk beïnvloeden. Maar probeer eens te slapen, terwijl knorrende maag je half wakker houdt!

Trimmendous Nightzzz zijn capsules die je ongeveer twee uur voor je gaat slapen inneemt. Uiteraard met veel water, want zo ongeveer alle dieet-producten moeten met veel water worden ingenomen. Dus daarin vormen ze in elk geval geen uitzondering.

De inhoud van de capsules bevatten volgens het pakje alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder L-theanine, groene thee en pepermunt. Ik heb geen idee wat L-theanine is, maar onderzoek op het internet geeft duidelijkheid. Het is een aminozuur uit blaadjes van de plant Camellia Sinensis. En aminozuren hebben een goede invloed op een vermoeidheidsgevoel en een verbeterde immuniteit. De ingrediënten helpen in elk geval mee aan de belofte dat er overdag minder eetlust ontstaat en dat je natuurlijke gewicht wordt vastgehouden.

Afbeelding verwijderd door redactie

De kuur duurt één maand. Na een paar dagen merk ik dat ik inderdaad beter slaap. Dus dat is prettig. Wat ook prettig is, is dat het niet verslavend werkt. Dit omdat Trimmendous Nightzzz geen slaapmiddel is en alleen uit natuurlijke producten bestaat. Na een paar weken merk ik echter niet veel van het neveneffect: het zou mijn bezorgdheid/angstgevoel moeten verlagen.

Trimmendous Nightzzz maken hun belofte dus voor een gedeelte waar. Je slaapt er beter door, waardoor je overdag minder hongergevoelens hebt. En dit levert absoluut kiloverlies op. Niet heel veel, maar ik merk dat er toch twee kilo af gegaan is. Of dat komt door dit product of mijn effectieve eetgedrag, dat durf ik niet te zeggen. Maar als ondersteuning van je dieet kan ik het zeker aanraden.

Trimmendous Nightzzz is dus wel degelijk een uitzondering op alle afslankpillen. Dit omdat het niet een capsule is die de belooft dat je er automatisch van afvalt, maar echt als ondersteuning wordt gezien. Je moet dus wel zelf willen afvallen, anders verandert er echt niets.

Afbeelding verwijderd door redactie
Trimmendous
Trimmendous Nightzz
Adviesprijs: 29,95 euro