Differently - voor een heldere, jeugdige, open blik

Lichaam door Redactie Ze.nl
Lancester

heeft een nieuwe lijn verzorgingsproducten op de markt gebracht, Differently Nutri Dermo Skin: speciaal voor de oudere huid. Zij richten zich hierbij op de vijftig plussers. (Uw proefkonijn in deze is pas 42, maar oké, ook mijn huid vertoont al tekenen van ouder worden.) Lancaster richt zich op de energieke oudere vrouw die middenin het leven staat, evenwichtig is en zorg draagt voor haar lichaam en gezondheid. Dames die eerlijk genoeg zijn om te erkennen dat hun huid aan elasticiteit en stevigheid inboet. Dames die in alle opzichten goed voor zichzelf zorgen en niet schromen om hulptroepen in te schakelen, waar nodig.

Ik had dus het voorrecht om de nieuwe Eye multi-revitalizing cream uit te mogen testen. Een oogcrème die een heldere, jeugdige, open blik belooft. Zijdezachte crème die meteen door de huid wordt geabsorbeerd en die de tere huid rondom de ogen en op de oogleden verzorgt. Die dankzij de ongeëvenaarde formule (waarmee ik u niet zal vermoeien) helpt bij het corrigeren van verslapte, gezwollen huid en donkere kringen rondom de ogen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ik moet zeggen dat ik enthousiast ben! Voorzichtig kloppend heb ik een maand lang twee maal daags deze crème gebruikt, onder mijn gewone dag- en nachtcrème. En ik heb écht het idee dat het resultaat geeft. Dat de huid onder mijn ogen zichtbaar strakker is en me een nóg
energiekere uitstraling geeft dan ik van nature al heb (ahum). Buiten dat de crème lekker ruikt, voordelig in het gebruik is en in een mooi potje zit, maakt Lancaster voor mij haar belofte waar. En dat is ten slotte waar het allemaal om draait. Er is maar een 'maar': het is nogal aan de prijs: voor 15 ml van die geweldige oogcrème betaal je 65 euro.

In dezelfde lijn zijn nog meer producten verschenen:

Basisproducten:

- Morning multi-stimulating cream (normaal tot droge huid)
- Morning multi-stimulating rich cream (droge tot zeer droge huid)
- Night multi-recovery cream

Specifieke producten:

- Energy Flash skincare brush
- Lip Plump Care