Eindelijk een mascara zónder klontertjes

Lichaam door Redactie Ze.nl

Je hoort het zo vaak; mascara zonder klontertjes die een onweerstaanbare lengte creeëren. Maar eindelijk werkt het echt. Dankzij het fijne borsteltje met de scherpe kastjes, heb je echt geen last van klonters. Ook na een aantal dagen, is de inhoud nog even vloeibaar. Het geeft lengte aan je wimpers en dat merk je ook meteen. Het is niet echt een volume mascara, maar dat komt misschien ook omdat je wimpers zo goed uit elkaar worden gehouden.

Het borsteltje is erg flexibel, waar je even aan moet wennen, maar dit is absoluut niet nadelig. Je hebt je bewegingen iets meer onder controle waardoor je geen onnodige fouten meer maakt. De mascara heeft een stijlvol ontworpen verpakking in een opvallend mooie felgroene kleur. Ook een belangrijk punt; je cosmetica ziet er niet saai uit, maar sprekend!

Bij een goede mascara hoort natuurlijk ook een potlood. De LINE DEFINER van Maybelline New York. Met natuurlijk dezelfde felgroene kleur. Ik heb het geprobeerd als kohlpotlood. Aan het einde van de dag zat het er nog op, dus dat is zeker een pluspunt. Je moet het bovenstukje ronddraaien en dan komt het puntje vanzelf te voorschijn. Wat ik wel een nadeel vond, is dat ik het niet kon terugdraaien. Als je dus te ver hebt gedraaid, dan ben je helaas de top kwijt. Je hebt dan ook een kans dat je een beschadigd topje hebt, door het dopje van je potlood. Ik kon het niet gebruiken als eyeliner om mijn oogcountouren, daar vond ik het puntje te grof voor. Door het vierkantje puntje, kan je geen fijne lijntjes tekenen. De zwarte kleur is intens en het loopt niet uit. Een erg mooi duo en de resultaat van de mascara was boven verwachting.

Maybelline DEFINE-A-LASH Mascara en oogpotlood zijn verkrijgbaar in één kleur - Black
Prijs mascara: 11,99 euro
Prijs oogpotlood: 6,99 euro
www.maybelline.nl