Sterk spul, dat Wella Forte

Lichaam door Redactie Ze.nl

Volume in je haar doet wonderen, al hebben de meeste mensen dat niet van nature. Een beetje hulp is dus altijd welkom. Wella Forte komt daarom met de Wella Forte 2nd Day Volume en claimt dat je haar met deze productlijn twee dagen goed blijft zitten. De Flex Volume Technologie zorgt voor een structuur van 'luchtkussentjes' tussen je haren, die je de tweede dag alleen nog hoeft 'op te schudden'. De lijn bestaat uit een mousse, een haarlak en een föhnspray (alle drie extra sterk).

Fris

De mousse ruikt fris en is het lekkerst als je 'm op nat haar aanbrengt. Dan heb je ook de minste kans op plakkerige en harde sliertjes. Het geeft inderdaad extra volume en het haar valt ook mooi. De tweede dag zit de stevigheid nog wel in het kapsel, maar voor 'optimaal resultaat' moet je eigenlijk je haar alleen doorkammen met je vingers. Dan wordt 'het volume geactiveerd'. Hmm, toch de borstel er maar doorheen, wil ik geen 'net-uit-bed-look' krijgen. Bovendien is het resultaat zo optimaal genoeg.

Na de mousse moet je idealiter je haar behandelen met de volumespray voor het föhnen. Dit ruikt minder lekker, is iets penetranter dan de mousse, die wat 'liever' ruikt. De verpakking is klein en handzaam, wat prettig is. Ook werkt het aardig en zit je haar goed in model, twee dagen lang.

'Boosten' doet het

De haarlak is een ander verhaal. De bus is gigantisch, neemt veel plek in beslag in een badkamerkastje of toilettas. 'Langdurige volume boost' geeft het volgens de verpakking. Nou, boosten doet het, het is zowel sterk in geur als in werking. Hoewel het een fijne 'spraystraal' is, wat prettig is, geeft het die typische 'ik-zit-bij-de-kapper'-gevoel en ja hoor, daar is het harde pantser dat de haren omsluit. Irritant is dat, zodat je net zo lang aan je haar pielt, tot de slierten weer zacht zijn en je haar weer vet. Zucht. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik meer een 'mousse'-meisje dan een 'haarlak'-meisje ben. Maar toch: de slogan 'de hele dag soepel in model' is wat betreft de haarlak niet helemaal waar, want soepel is het allerminst.

Afbeelding verwijderd door redactie

Wella Forte 2nd Day Volume
2nd Day Volume Mousse
2nd Day Volume Föhn Spray
Volume Boost Hairspray
www.wellaforte.nl