Beauty-loungen in Noordwijk

Lichaam door Redactie Ze.nl

In Beauty Oranje is een ruime keuze aan behandelingen van de luxe cosmeticamerken Lancaster en La Prairie. Behandelingen op hoog niveau, gecombineerd met genieten en ontspannen in absolute vrijheid. Beauty Loungen 2007 is een lifestyle die genieten en verwennen op allerlei gebieden combineert. Persoonlijke aandacht staat voorop. Elke behandeling wordt afgestemd op de huid en de gezondheid van de gast. Ook word je gedurende de behandelingen compleet geïnformeerd over de behandelmethodes, de effecten hiervan en over de mogelijkheden om ook thuis de huid optimaal te verzorgen. Na een juiste analyse en het bepalen van de conditie van de huid, wordt door de specialisten een plan gemaakt met op de gast afgestemde behandelingen. En die zijn zeer royaal!

Lancaster

Een gezichtsbehandeling van Lancaster omvat een huidanalyse, reiniging, peeling, massage, oogpakking, masker, epileren en lichte make-up. Kies je voor een behandeling van 120 minuten, dan wordt dit uitgebreid met een hals- en handpakking en word je behandeld met het Anti-age Lab: een apparaat dat direct resultaat garandeert. Het werkt met ultrasone golven (die de microcirculatie versnellen en de cellen vernieuwen), galvanische stroom (dat ervoor zorgt dat cosmetische producten ioniseren en moeiteloos de huid binnendringen) en microgolven, die de huidlagen versteviging en elasticiteit geven, de vezels stimuleert en de contouren van het gezicht remodelleert.

Alle gezichtsbehandelingen van Lancaster worden uitgevoerd met de Thermodyn Softline, waarbij gebruik wordt gemaakt van de werking van lokale warmte- en koudebehandelingen. Door middel van warmte werken de producten extra diep in de huid en bereiken ze een zichtbare verbetering van de huidconditie. De koude behandelingen geven een verzachtende en kalmerende werking. De afwisseling van warm en koud versnelt de bloedsomloop en het metabolisme van de huid.


La Prairie

La Prairie is een voornaam cosmeticabedrijf dat zich onderscheidt door de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest vooruitstrevende technologieën, innovatieve formules en ingrediënten. La Prairie is huidverzorging van het allerhoogste niveau en heeft een wetenschappelijke basis voor haar opmerkelijke effectiviteit. Deze effectiviteit is gekoppeld aan de unieke formule van het exclusieve Cellular Complex, dat de basis vormt voor alle producten. Dit complex, bestaande uit bijna honderd verschillende celbouwstoffen, komt overeen met de natuurlijke opbouw van onze huid en kan haar daardoor moeiteloos herstellen, voeden en beschermen. Het activeert de natuurlijke huidfuncties en geeft nieuwe energie tot in de kern. De schoonheidsbehandelingen van La Prairie behoren tot de meest exclusieve ter wereld.

Ik boekte de Caviar Firming Treatment van negentig minuten. Daarbij werd mijn gezicht behandeld met verschillende exclusieve producten van La Prairie, waarin onder meer kaviaar is verwerkt. Ik heb me zelden zo verwend en ontspannen gevoeld! Even anderhalf uur ontsnappen aan alle stress en alleen maar relaxen; dat kan nergens zo goed als hier. M'n poriën waren zo grondig gereinigd en behandeld met zulke luxe crèmes, dat ik het zonde vond om naderhand te gaan zwemmen in het subtropische golfzwembad, dat zich boven Beauty Oranje bevindt. Ook met de verschillende sauna's, het Turks stoombad, de whirlpool en de neveltuin kun je beter even wachten tot alle producten goed in je huid zijn getrokken. En vergeet dan vooral de fitness-ruimte en de zonnestudio niet!

Naast de La Prairie- en Lancaster-behandelingen, behoren ook massages, health treatments, manicures, pedicures, harsbehandelingen en kappersbehandelingen tot de mogelijkheden. Als je aan één behandeling niet genoeg hebt, kun je ook een arrangement boeken. Een arrangement omvat een minimum van drie behandelingen en levert je tien procent korting op. Voor ieder jaargetijde stemt Beauty Oranje de arrangementen af op de specifieke behoefte van deze periode. Met het Seasons of Beauty arrangement krijg je elk seizoen de verzorging waaraan je huid behoefte heeft. En wil je je dag ontspannen en relaxed afsluiten? Dan kun je dineren in een van de vier sfeervolle restaurants van Hotels van Oranje of overnachten in een van de luxe hotelkamers van Hotel Oranje of het naastgelegen Beach Hotel.

Kijk op www.hotelsvanoranje.nl voor de actuele prijslijst.