Geurenspecial December

Lichaam door Redactie Ze.nl
Miss Sixty Rock Muse

Hip, stoer en heel erg rock & roll, dat is Miss Sixty Rock Muse, de nieuwe geur van Miss Sixty. Het resultaat is een zwoele, mysterieuze geur, die niet alleen jonge meiden aan zal trekken. Elke moderne vrouw met een beetje pit, zal deze geur ongetwijfeld aanspreken. Wij zijn er in ieder geval dol op!
Miss Sixty Rock Muse is verkrijgbaar vanaf ¤ 15,00 (eau de toilette 15 ml)

Afbeelding verwijderd door redactie

Jil Sander Stylessence

In oktober lanceerde Jil Sander een nieuwe stijlvolle geur met de naam Jil Sander Stylessence. Een stijlvolle dieppaarse flacon siert deze geweldige, krachtige nieuwe geur. Onbeschrijflijk stijlvol en lekker!
Jil Sander Stylessence is verkrijgbaar vanaf ¤ 49,00 (eau de parfum 30 ml)

Afbeelding verwijderd door redactie

Yves Rocher Iris Noir

Ook Yves Rocher introduceerde in oktober een nieuwe geur. Iris Noir is de derde geur in het drieluik van Secrets d'Essences. Zoals de naam al doet vermoeden voert de Iris de boventoon in deze weelderige, mysterieuze geur.
Iris Noir eau de parfum is verkrijgbaar per postorder, via internet of in de Yves Rocher winkels vanaf ¤47,00 (50 ml verstuiver).

Afbeelding verwijderd door redactie

Christina Aguilera

Zoals elke zelfrespecterende zangeres heeft ook Christina Aguilera een geur die haar naam mag dragen. De in kant uitgevoerde verpakking en fles geven het geheel een romantische uitstraling. De geur is zwoel en exotisch. Een verleidelijke geur waarin muskus en vanille de boventoon voeren. Een heerlijke, sensuele geur die er, zeker voor die prijs, mag wezen!
Christina Aguilera Eau de Parfum is verkrijgbaar vanaf ¤ 16,00 (15 ml)

Afbeelding verwijderd door redactie

Hugo XX Woman

Hugo Boss zet met Hugo XX wederom een moderne, krachtige geur neer. De geur is bijzonder geïnspireerd op basmatirijst. Met Hugo XX heeft Hugo een denkbeeldige bloemengeur van een rijstbloem willen creëren: zacht, bloemig en houtachtig. Hij bevat een topnoot van lychees, wat hem al uitgesproken exotisch maakt. Opvallend is dat de geur lang houdt. Zeker één van onze favoriete van dit seizoen. De champagne-kleurige fles zorgt voor een chique uitstraling.
Hugo XX Woman is verkrijgbaar vanaf ¤55 (Eau de Toilette 60ml) en tevens verkrijgbaar in een uitvoering voor heren onder de naam Hugo XY

Afbeelding verwijderd door redactie

Bruno Banani
Bruno Banani PURE WOMAN

is een geur met lef. Zoet, maar pittig. Een weldaad voor de liefhebbers van fresia, maar ook de fruitige mango en vanille zijn goed vertegenwoordigd. De geur is apart en wel even wennen, maar voor een dame met pit een goede keuze.
Bruno Banani is verkrijgbaar vanaf ¤ 14,00 (Eau de Toilette 20 ml )

Afbeelding verwijderd door redactie

Mexx Fly High

Mexx Fly High is een frisse, sportieve geur, die er in een uitvoering voor mannen en vrouwen is. Hou je van de geur van rozen en seringen gecombineerd met fruit als meloen en bessen, dan zal je deze geur zeker waarderen. Naar onze mening zal deze geur vooral bij jonge meiden zeer geliefd zijn.
Mexx Fly High is verkrijgbaar vanaf 14 euro (Eau de Toilette 20 ml)

Afbeelding verwijderd door redactie

Puma I'm Going

Waar je van Puma een hele sportieve geur verwacht, zal Puma I'm Going je verrassen. Het is een exotische, zwoele, fruitige geur, waarin vooral de geur van peer, ananas en mandarijn de overhand hebben. Deze worden gecombineerd met traditionele fresia en roos. Een heerlijke geur, die voor elke gelegenheid geschikt is en ook nog voordelig geprijst.
Puma I'm Going is er voor dames en heren en al verkrijgbaar vanaf ¤15,00 (Eau de Toilette 20ml)

Afbeelding verwijderd door redactie