Nieuwe beautytrend: een facial voor je vagina

Lichaam door Marleen_S
Bij elke schoonheidsspecialiste zit het standaard in het pakket: een facial, een complete reiniging voor het gezicht. In Amerika vonden ze echter dat ook de vagina recht had op een lekker maskertje. Daarvoor heb je nu de vajacial!

 
Er is nogal een hoop te doen rondom onze vagina. Naast verschillende trends op het gebied van schaamhaar, wordt er tegenwoordig nog wel meer gedaan om je vagina in de watten te leggen. Met een heuse vajacial. Het doet hetzelfde voor je vagina wat een facial voor je gezicht doet: het compleet verzorgen.
 


Eerste hulp bij rode bultjes

De vajacial is in Amerika al een tijdje razend poplair. Veel vrouwen klaagden bij hun beautysalons over hun bikinilijn wanneer ze deze hadden laten ontharen. Want  - heel herkenbaar - na het laten waxen van de intieme delen, krijgen veel vrouwen last van rode bultjes en een schrale huid. Niet echt charming als je in je minuscule bikinibroekje loopt.
 
Het blijkt een ware hit te zijn, de vajacials zijn niet aan te slepen. De beautybehandeling kalmeert namelijk de huid nadat deze is toegetakeld door de waxdame. De vajacial neemt een klein uurtje in beslag en focust zich op het reinigen en het gladder maken van de gevoelige huid.
 
?Het leek wel een SOA?
Volgens Katherine Goldman, eigenaresse van de Stript Wax Bar in San Fransisco, was de vajacial een geschenk uit de hemel. ?Mijn Brazillian wax liep helemaal verkeerd af. Vlak voor mijn huwelijksreis kreeg ik overal rode bultjes. Het leek wel alsof ik een SOA had?, vertelt ze aan Daily Mail.

 
Daarom kwam Katherine op het ingenieuze plan om een facial te maken speciaal voor de vagina. Niet veel later kon iedereen in haar salon terecht voor een vajacial.
 
De trend bleef niet onopgemerkt bij andere beautysalons en dus kun je nu overal terecht om je vagina weer poezelig ? snap je ?m? ? te maken. Sommige salons noemen de behandeling zelfs een Peach Smoothie. Klinkt aangenaam!
 
Zou jij zelf ook zo?n vajacial willen? Of vind je deze trend maar niks?