Zeg het met rozen

Lichaam door Redactie Ze.nl
Wilde Rozen Verwendouche

Vrouw.nl testte de Wilde Rozen Verwendouche: een meisjesachtige roze tube met een witte dop waar een overweldigende rozengeur achter verstopt zit. Deze douchegel, die eigenlijk meer een soort crème is dan een gel, bevat pure etherische wilde rozenolie, die zorgt voor een bijzondere geursensatie. De milde douchegel verzorgt het lichaam, reinigt en helpt beschermen tegen uitdrogen. Weleda verwerkt twee rozensoorten in haar Wilde Rozen-producten. De wilde roos uit Chili, waarvan Weleda de rozenbottelolie gebruikt, en de Damascus-roos, een speciale geurroos voor de etherische olie, uit Turkije en Bulgarije.

Als beste getest

De toonaangevende Duitse consumentenorganisatie ÖKO-test riep Weleda onlangs uit tot beste cosmeticamerk. Het bedrijf test jaarlijks duizenden cosmeticaproducten op milieuvriendelijkheid, veiligheid en allergiegevoelige ingrediënten. Weleda bleek over de jaren 2004 tot 2006 steeds het best te scoren. De meeste natuurcosmetica werden overigens goed beoordeeld, terwijl luxe merken als Chanel en L'Oréal Paris een dikke onvoldoende scoorden. Opmerkelijk! Weleda werd ook dit jaar weer voor diverse producten beoordeeld als 'zeer goed'. We zijn heel benieuwd wat de ÖKO-test van de Wilde Rozen Verwendouche vindt. Wij waren er in ieder geval wel over te spreken!

Weldadig Weleda

Wilde Rozen Verwendouche is een heerlijk geurende douchegel om jezelf eens lekker mee in de watten te leggen. De douchegel doet zijn naam eer aan en is ideaal om jezelf mee te verwennen. Maar pas op, de geur is verslavend! Ik blééf maar aan de tube ruiken. Gelukkig heeft Weleda nog meer producten in de Wilde Rozen-lijn. Een deodorant die geurt naar rozen is me iets te veel van het goede, maar het crèmebad, de rozenolie en de bodylotion ga ik zeker eens uitproberen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Weleda Wilde Rozen Verwendouche
Adviesprijs ¤ 6,95
www.weleda.nl