Lippen om te zoenen

Lichaam door Redactie Ze.nl

Bij Kate Moss ziet de lipstick er zoals altijd weer geweldig uit. Maar ja, die foto is natuurlijk geschoten zodra ze uit de make-up kwam én tijdens de shoot nog bijgewerkt. Dat telt niet! Hoe zien onze eigen lippen er met deze lipstick na acht uur uit? Dat kunnen we alleen maar zelf aan den lijve ondervinden.

De nieuwe Lasting Finish Intense Wear Lipstick heeft, volgens Rimmel, een compleet nieuwe formule met tot 50% meer langhoudende en kleurstimulerende pigmenten. De romige, zachte en zeer comfortabele formule geeft een rijke kleur op de lippen in slechts één beweging. Een intens glanzende kleur, die niet vervaagt en die tot acht uur kleur behoudt.

We moeten het Rimmel nageven, de lipstick ziet er goed uit en ruikt heerlijk. Er zijn veel mooie kleuren te verkrijgen, dus ook daarvoor een pluspuntje. Ik heb de Lasting Finish Intense Wear Lipstick ook niet zien vervagen. Alleen was dat omdat 'ie ineens van mijn lippen was verdwenen. En dat was láng voor de beloofde acht uur! De Intense Wear Lipstick is inderdaad comfortabel en mooi, maar qua houdbaarheid komt hij zijn belofte helaas niet na.

Klinkt de naam je overigens bekend in de oren? Dat kan, de voorganger van deze lipstick is de Lasting Finish lipstick, al jaren een Rimmel bestseller. Met de nieuwe formule van de Lasting Finish Intense Wear Lipstick zijn geen concessies gedaan aan het comfort: de formule is nog steeds zacht en romig, en voelt altijd alsof je het net op hebt gedaan.

De samenstelling is belangrijk, maar de stijl ook; daarom komt de nieuwe Lasting Finish Intense Wear Lipstick in een chique bordeauxrode verpakking met een schuine dop met Rimmels herkenbare kroontje. Er is een keuze uit maar liefst 22 tinten. Jouw kleur zit er dus ongetwijfeld bij. Neem bijvoorbeeld een huidkleur als Nude Pink (62), een feestelijke lila-tint als Sugar Plum (086), of een spannende Red Hot (168). Of kies voor Bordeaux (376), de diepe donkerrode kleur die trendsetter Kate Moss draagt in de advertenties. Jammer dat we nog steeds de hele dag door moeten bijstiften, maar de ruime kleurkeuze en de goede looks maken wat ons betreft veel goed. De Lasting Finish Intense Wear Lipstick is toch het proberen waard, ondanks de tegenvallende houdbaarheid.

Afbeelding verwijderd door redactie

Lasting Finish Intense Wear Lipstick
Adviesprijs ¤ 8,99
www.rimmellondon.com