Weg met die rode plek!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Als kind had ik altijd last van eczeem. Wat voor middeltje we er ook op smeerden, de rode en geïrriteerde plekken bleven bestaan. Ook het baden in zout zeewater hielp naar mijn idee niet en prikte alleen maar. Op een gegeven moment groeide ik gelukkig over de erge eczeem heen, maar nog altijd heb ik een zeer gevoelige huid, waar regelmatig rode plekjes op verschijnen. De Cardiflor emulsie van VSM biedt nu de oplossing.

Het homeopatisch geneesmiddel kan worden toegepast ter verlichting van de symptonen van eczeem, huidirritatie, lichte vormen van netelroos en zonneallergie. Twee tot drie keer per dag mag je de emulsie op de aangedane huid aanbrengen en licht inmasseren. Ook ik ging aan de slag en zag werkelijk waar al na één dag resultaat! De plek zat er nog wel, maar het felle rode was er vanaf. Na een aantal dagen smeren werd de plek duidelijk minder zichtbaar en na een kleine week was hij zelfs verdwenen!

Afbeelding verwijderd door redactie

Sommige mensen staan sceptisch tegenover homeopathische geneesmiddelen en ook ik berust me vaak liever op de wetenschap. Toch sta ik wel positief tegenoverde homeopathie, juist omdat er meestal zo 'weinig inzit'. Vaak in tegenstelling tot de middeltjes op doktersadvies, vertoont een homeopatisch geneesmiddel als de Cardiflor emulsie weinig tot geen bijwerkingen of effecten. Zoals de bijsluiter ook zegt, moet je je arts raadplegen als de verschijnselen verergeren of binnen veertien dagen niet verbeteren. Lees de bijsluiter dan ook goed, maar over het algemeen geldt: Baat het niet, dan schaadt het niet!

VSM - Cardiflor emulsie
Adviesprijs 8,95 euro
Website VSM