Natuurlijk genieten (+ WIN)

Lichaam door Redactie Ze.nl

Naast Passion Fruit zijn er ook nog Skin Kits in de smaken Papaya, Mango en Coconut. Net als de andere Greenland-producten heeft het doosje een mooie vormgeving. De producten zijn gemaakt op basis van natuurlijk ingrediënten, zoals alle lichaamsverzorgingsproducten die het bedrijf in bijna twintig jaar heeft geproduceerd. Het spreekt van zelf dat de producten niet op dieren zijn getest.

Als we de kit openen, ontdekken we één blikje bodybutter van 100ml, één blikje handcrème van 50 ml en een luxe lipbalm. Die laatste testen wij als eerste. Dit verzorgende product wordt meteen in de lippen opgenomen, voelt niet vet en zorgt voor een natuurlijke glans. Met name de jojoba-olie zorgt ervoor dat de lippen lekker zacht blijven aanvoelen. Je ruikt bij het gebruik een vleugje passievrucht.


De bodybutter ruikt sterker dan de lipbalm. Daarom is het aan te raden om de smaak te kiezen die bij jou past. Een product kan nog zo goed werken, maar als je de geur onaangenaam vindt, zal je het niet vaak gebruiken. En dat moet je met de producten van Greenland juist wel doen. Ze zijn heerlijk, dat bewijst de bodybutter zeker. Vooral dames met een drogere huid zullen deze snel intrekkende butter als een genot ervaren, dit komt door ingrediënten als cacaoboter, olijfolie, sheaboter en bijenwas. Waar de cacaoboter bekent staat om zijn verzorgende werking, voedt de olijfolie de huid en zorgt ervoor dat deze zachter blijft, net als de sheaboter. De bijenwas zorgt voor het beschermende laagje om de huid.

Niets zo vervelend als een handcrème die vet aanvoelt en niet door de huid wordt opgenomen. Gelukkig heb je nu dan de crème uit de verzorgende alles-in-een-kit. Dit snel in de huid trekkende product, bevat het verzorgende cacaoboter en het vitamine A en E rijke shea boter, dat tevens de huid zacht houdt. De toevoeging van olijfolie zorgt ervoor dat droge handen na gebruik weer heerlijk aanvoelen.

Bang dat deze producten, net als veel andere huidverzorgingsproducten erg duur zijn? Dat hoef je niet te zijn, want deze kit is verkrijgbaar voor ¤ 14,95. Volgens ons is dat geen geld voor deze pure verwennerij voor de huid, die niet in je handtas mag ontbreken. En daarnaast is het natuurlijk een erg leuk product om cadeau te geven aan anderen!

Skin Kit passion fruit
Greenland
¤ 14,95