Glitterend de feestdagen door met Shenza!

Lichaam door Redactie Ze.nl
De parel: een goddelijk geschenk?

Al sinds de prehistorie geloofde de mens dat de parel hen verbond met de goden. Gaaf en glanzend uit zijn verborgenheid gehaald, werd de parel het eerste juweel van de mensheid. De parel is nog steeds het meest begeerde juweel. De fabelachtige parel La Peregrina die 500 jaar oud is, was eigendom van vele Europese koninginnen en is nu van Elizabeth Taylor.

Monroe had een reusachtige ketting, Prinses Diana had een prachtig parel tiara met een mysterieus verleden. Ook nu dragen Nicole Kidman, Angelina Joly en Prinses Maxima fantastische parelsieraden!


Shenza: een schat aan parels

Shenza biedt je een verleidelijke parelcollectie. Van elegant en klassiek tot trendy juwelen, heeft Shenza armbanden, kettingen, ringen en oorbellen speciaal voor jou laten maken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel onder het toeziend oog van Shenza’s goudsmid Marcel Vermeulen. Shenza heeft ook bijzondere sieraden voor feestelijke gelegenheden: voor de bruid of de vrouw die op zoek is naar het unieke sieraad. Shenza staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Kortom, gezien de heel scherp geprijsd collectie, biedt Shenza betaalbare luxe voor bijzondere vrouwen.


Speciale actie voor de komende feestdagen

De parel is het komende seizoen een fel begeerde juweel, een echte topper! Voor Sinterklaas, de Kerst of Valentijn. Laat je door je vriend verrassen met een feestelijke collier, een trendy armband of met charmante oorbellen: welke vrouw wil zich niet het meest onweerstaanbaar en de mooiste vinden?

Speciaal voor Vrouw.nl heeft Shenza een actie bedacht voor de komende feestdagen:
Shenza kent je als bezoeker van Vrouw.nl 25% kerstkorting toe op haar gehele assortiment.

Het enige wat je hoeft te doen, is surfen naar www.shenza.nl, kies het gewenste sieraad uit en voer de actiecode: ILIKESHENZA in en je korting wordt automatisch verrekend.


Mocht het sieraad niet aan de wensen voldoen, dan kun je deze binnen een week kosteloos aan Shenza retourneren en eventueel ruilen.

Kijk voor meer informatie op: www.shenza.nl