Struggles die alleen vrouwen met brede heupen herkennen

Lichaam door Sabine

Vrouwen met brede heupen werden vroeger gezien als de ideale vrouw omdat het voor vruchtbaarheid stond. Daarnaast vinden mannen het ook heel vrouwelijk. Maar aan brede heupen kleven ook wat nadelen. Wat dacht je hiervan bijvoorbeeld? 
 
Brede heupen ziet de een als een zegen en de ander als een minder grote zegen. Jij bent best tevreden met je lichaam, maar die heupen van je hadden best wat bescheidener gemogen. Voluptueuze heupen brengen namelijk best wat struggles met zich mee. 
 
Jurken en rokjes zijn alleen flaterend 
Wat voor soort broek je ook aantrekt, je heupen vallen sowieso op. Een flared jeans helpt niet, een skinny jeans helpt niet, geen enkele broek staat. Daarom trek je maar een jurkje aan die de accent op je taille legt en wijd uitloopt. Niemand die kan zien dat je jurkje wat wijder staat door je heupen, nee, dat is gewoon het model. 


Bron
 
Als je probeert af te vallen, val je daar niets af
Als iemand zichzelf te dik vindt, kan zij daar vaak wel wat aan doen door wat af te vallen bijvoorbeeld. Iemand die niet tevreden is met haar buik, kan daaraan werken. Maar zodra jij een poging doet om af te vallen, raak je nul centimeters kwijt om je heupen. 
 
Broeken kopen is een ramp!
Het is gewoon niet ideaal om naar elke gelegenheid in een jurk aan te komen zetten. Daarom zul je toch een aantal broeken moeten hebben. Maar broeken kopen is een verschrikkelijke ramp. Je vindt nooit jouw maat. Is de maat voor om je benen goed, zit de broek te strak om je heupen en wanneer de broek om je heupen wel goed zit, zit hij veel te los om je benen. Aaargh. 
 
Het kost je veel geld
Wanneer je wel een broek vindt, kost je dat toch een godsgans vermogen. Je mag flink in de buidel tasten wanneer jij een broek vindt die perfect past. Bij de H&M vind jij geen broek die past. Nee, jij komt bij de duurdere winkel uit. Fijn. Heel fijn. 
 
High waste jeans zijn ook niet voor je weggelegd
Een high waste jeans is niets voor jou. Als je een broek vindt die goed om je benen en je heupen past, valt er wel zo’n groot gat tussen je buik en de broek dat zelfs de Grand Canyon ervan zou opkijken.  
 
Tijdens het passen krijg je broeken soms niet uit 
Het zweet is je verschillende keren uitgebroken wanneer je een broek tijdens het passen niet meer over je heupen naar beneden kon krijgen. Zou hij scheuren wanneer als je een nog harder rukje geeft? Je hebt ‘m immers ook omhoog gekregen. Of lukt het net? 
 
Leggings zijn vaak nogal see through bij je bilpartij 
Leggings zijn niet altijd het beste idee voor jou. De stof is al zo dun en wanneer je brede heupen in dat legginkje zitten, rekt de stof nóg verder uit rondom je brede heupen. Hierdoor krijgen mensen die achter je staan een mooi idee van de kleur van je onderbroek.  

Wat vind jij zo vervelend aan brede heupen?