Product: Minder littekens en ruwe plekjes door Bio-Oil.

Lichaam door Ze.nl

Het laatste jaar is er nogal wat in me geprikt en gesneden ten behoeve van mijn gezondheid. Inmiddels heb ik dan ook een aardige verzameling littekens, de één wat groter dan de andere. Gelukkig zitten ze voornamelijk op plaatsen die ik kan bedekken met stukjes stof, maar de wetenschap dát ze er zitten, maakt dat ik me soms wat ongemakkelijk voel. Bio-Oil pretendeert bij te dragen tot het verminderen van alle soorten littekens, dus: smeren maar!

Maar Bio-Oil zegt nog veel meer te doen. Het vermindert het ontstaan van huidstriemen/striae bij zwangerschappen, gewichtstoename en -afname en werkt preventief tegen pigmentvlekken die tevoorschijn komen door bijvoorbeeld hormonale schommelingen en overmatig zonlicht. Gelukkig heb ik aan mijn twee zwangerschappen geen striae overgehouden en zijn pigmentvlekken mij tot nu toe ook bespaard gebleven. Bio-Oil hoef ik dus op deze onderdelen niet te testen.

Aangezien ik niet meer behoor tot de jeugd maar eerder tot de groep van oudere jongeren, heb ik ook wel oren naar het tegengaan van de effecten van ouder worden. Bio-Oil pretendeert verslappingen en rimpels tegen te gaan door de werking van bepaalde ingrediënten, die de huid elastischer maken. Een andere verschijnsel dat blijkbaar hoort bij ouder worden, is een uitgedroogde huid. Maar iedereen kan vroegtijdig een droge huid krijgen door centrale verwarming of airconditioning, overmatige transpiratie, de verkeerde bodylotion of zeep en natuurlijk de weersomstandigheden.

Een maand lang heb ik Bio-Oil tweemaal daags op mijn littekens aangebracht. Om de veroudering van mijn huid tegen te gaan, masseer ik mijn gezicht met een paar druppeltjes olie, zoals op de tekeningetjes is aangegeven. Op beide knieën heb ik al een paar jaar twee kleine ruwe plekjes zitten, overgehouden aan een valpartijtje tijdens een avondje stappen, die maar niet weg willen gaan. Ook deze neem ik onder handen met de wonderolie. Op het voorhoofd van onze jongste telg prijkt een litteken, ook opgelopen door een valpartij maar niet tijdens middernachtelijke uurtjes, en die wordt ook ingesmeerd met Bio-Oil.

Het resultaat? Een maand uitproberen is natuurlijk niet zo lang, maar wonder boven wonder zie ik nu al verbetering! Eerlijk gezegd ben ik echt aangenaam verrast door het resultaat dat in zo'n korte periode al is bereikt. De littekens, zeker de verse, zijn duidelijk minder zichtbaar en voelen niet meer zo stroef aan. De plekjes op mijn knieën zie je nog wel een beetje, maar voelen absoluut niet meer ruw aan. En mijn gezicht? Geen droge plekjes meer, voelt zacht en toch stevig aan en geen kreukels meer na een onrustig nachtje.

Conclusie: een absolute aanrader! Zorg dat je een flesje Bio-Oil in huis haalt en overtuig je zelf. Eindelijk eens een product dat de beloften waarmaakt. Zeker voor wat betreft de toepassing op littekens en ruwe plekjes ben ik helemaal om. En dat voor nog geen twaalf euro. Dus, smeren maar!

bio-oilsquare

www.bio-oil.info