Beauty / Lichaam
Lichaam

Dior komt met gouden tattoos

Neptatoeages zijn hipper dan hip en bovendien een handig versiersel als je nog twijfelt over een echt exemplaar. Dior brengt nu wel heel speciale versies van de plakplaatjes uit: ze bestaan namelijk uit 24-karaats goud!

Ieder merk heeft ze tegenwoordig wel en ook Dior waagt zich er nu aan: neptatoeages! Maar het luxe modehuis geeft haar plakplaatjes wel een heel speciale twist: ze zijn gemaakt van 24-karaats echt goud. Het zijn bovendien echte collectors items: er is maar één gelimiteerde oplage geproduceerd.


De gouden creaties zijn ontworpen door Camille Micell, een juwelenontwerper bij het merk, en zijn onderdeel van de kerstcollectie van dit jaar. Eén set kost 90 dollar en bestaat uit een aantal ringen, schakelarmbanden en verschillende speelse hangers. Het is nog een mysterie hoe lang de tattoos precies blijven zitten, maar dit zal ongetwijfeld binnenkort via Amerikaanse beautyblogs duidelijk worden. De plakplaatjes zijn namelijk alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse keten Nordstrom en ze schijnen zelfs al uitverkocht te zijn?


Chanel lanceerde eerder ook een collectie neptattoos die eruit zagen als sieraden, maar die waren gewoon zwart. Modellen droegen de tattoos op de catwalk, in plaats van sieraden.

De Dior Grand Bal Golden Tattoos: leuk voor Kerst?
Fotocredits: Shefinds