Fitness voor Lazy mensen (+WIN)

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ben je op sportief gebied net zo'n luie donder als ik? Dan is de redding, in de vorm van Lazy Fitness, nabij! Het is een vorm van fitness zonder oefenprogramma's, voorschriften, tabellen en vervelende trainingsschema's. Het boekje garandeert je een soepeler lichaam, een fitter gevoel, een betere lichaamshouding en dit alles zonder abonnement, reistijd, verplichtingen en schuldgevoelens.

Het enige wat je nodig hebt is een matje (bij gebrek hieraan werkt een handdoek ook prima) en de inhoud van het boekje. Hierin worden simpele buikspier- en ademhalingsoefeningen uitgelegd die je in en rond het huis kunt uitvoeren, op elk moment van de dag. Op 'loze momenten' bijvoorbeeld: als je thuis op de bank zit, je verveelt in de tram of zelfs onder de douche of tussen de lakens.

Door de korte tijdsduur en lage akeligheidfactor van de oefeningen zul je niet snel geïrriteerd en moe zijn. Een charming tomatenhoofd en hijgen als een dorstige hond behoren met deze vorm van fitness voorgoed tot het verleden.

Ook bevat het boekje een hoofdstuk over verantwoord eten en natuurlijk komen hier allerlei diëten en wijze tips aan bod, over bijvoorbeeld het belang van veel water drinken. Maar gelukkig wordt er ook gesproken over 'Zoet moet' en 'Wees eens stout'. Eindelijk een gezond boekje dat begrijpt dat zure groene appels niet datzelfde geluksgevoel geven als chocola.

Of het boekje erg effectief is voor je lijf? Geen idee. Maar het is met veel humor geschreven en iedere extra stretch is meegenomen toch, met het oog op de zomer?


Lazy Fitness
Tiny Fisscher
128 pag.

WIN!

Vrouw.nl mag enkele exemplaren van Lazy Fitness weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is te mailen naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Fitness" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot donderdag 12 maart 09.00 uur.