Haarverzorging: Styling crème met kaviaar.

Lichaam door Redactie Ze.nl

Het product is volgens producent Alterna 'een luchtige styling crème die kroezen tegengaat, golvend haar meer definieert en futloze krullen voedt en vitaliteit geeft'. Verder lees ik op de website dat 'het Age-control complex dat in ieder Caviar product zit een extract van kaviaar bevat, wat een rijke bron is van omega3-vetzuren. Hierdoor wordt het haar gerevitaliseerd en krijgt het een gezonde glans'.

Deze verkooppraatjes maken mij extra nieuwsgierig naar het effect van de chique creme. Kan ik met mijn haar binnenkort iedereen de ogen uitsteken? Vol verwachting spring ik onder de douche vandaan. Als mijn haar 'handdoekdroog' is, is het tijd om het goedje aan te brengen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik eerst wantrouwig aan de crème ruik, doodsbang voor visserige geurtjes, maar dit blijkt gelukkig niet het geval.

Een week later

Inmiddels heb ik de styling crème alweer een paar keer gebruikt en eerlijk gezegd ben ik best enthousiast over het resultaat! Mijn haar is heerlijk zacht, alsof ik een hele fles crèmespoeling over mijn hoofd heb leeggegooid, zonder dat mijn haar slap en zwaar aanvoelt. Het is makkelijk doorkambaar en ziet er gezond en levendig uit. Het schijnt overigens dat Caviar Anti-Aging Texture vooral geschikt is voor gekleurd haar. Het product beschermt tegen zonlicht en gaat uitdroging tegen.

Caviar Anti-Aging Texture - met haar decadente verpakking én ingrediënten - geeft een luxe gevoel, maar ... de weelderige lokken á la Catherine? Nee, dat bleek helaas geen haalbaar doel. Kennelijk is er toch een grote kloof tussen pure kaviaar en kaviaarextract .

De verkoopprijs van Caviar Anti-Aging Texture is ¤ 24,-.
Voor verkoopadressen: www.alternahaircare.com