Make up: NVEY ECO

Lichaam door Redactie Ze.nl
Eerlijk

NVEY ECO is 100 % ecologisch en biologisch gecertificeerd. Hiermee belooft de fabrikant dat er uitsluitend natuurlijke ingrediënten en biologische grondstoffen in zitten die op een milieuvriendelijke wijze zijn gemaakt. Bovendien zouden de mensen die betrokken zijn bij het productieproces op een eerlijke en respectvolle wijze zijn behandeld. Als consument mag je dus verwachten dat er geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren zijn gebruikt en zou je ’s nachts met een gerust gevoel kunnen slapen: de producten zijn niet op dieren uitgetest.

De natuur ruiken

Gevaar is bij natuurlijke cosmetica dat dit invloed heeft op de kwaliteit. Mooi van binnen leidt niet automatisch tot mooi van buiten.

Bij NVEY ECO vind je in ieder geval veel sprekende, intense kleuren. De lippenstift is eenvoudig aan te brengen en heeft door de organische castor olie, de saffloer olie en de vitamine E een verzorgend effect. Ook ruik je bij het aanbrengen de natuurlijke ingrediënten en dat is erg aangenaam. De sinaasappelgeur bij kleur 363 bijvoorbeeld. De lippenstift blijft zeker een halve dag zitten.

De foundation is wat moeilijker aan te brengen, vooral als je een droge huid hebt, maar het resultaat mag er wezen: een egale huid zonder dat je een duidelijk laagje ziet, ook als je buiten in het niets ontziende winterlicht staat. Eenmaal opgebracht, voelt de huid wel zacht aan.

De Natural Bronzer bestaat uit maïs zijde, jojoba olie, natuurlijke mineralen en is verpakt in een handig doosje met spiegel dat knoeien tegengaat. De bronzing poeder geeft een natuurlijke bruine gloed, mits je het gedoseerd aanbrengt, maar dat geldt voor alle bronzing poeders.

De eyeliner is een poeder dat je met een nat kwastje aanbrengt. Hiermee kun je wonderlijk wel een strak lijntje trekken zonder dat het vlekkerig wordt. Wel moet je zelf een kwastje aanschaffen. Echte aanrader is de lipgloss met kersenkleur ‘flirt’. De substantie voelt romig en zorgt voor mooie, sprekende lippen met een subtiele glans die lang blijft zitten. Heb je ook last van droge lippen in de winter? Schaf dan ook meteen de exfoliator aan die je voor het aanbrengen van de lippenstift of lipgloss gebruikt om dode huidcellen te verwijderen.

Met de verzorgende producten van NVEY ECO koop je een stukje kwaliteit. En daarmee ben je niet alleen lief voor jezelf, maar ook voor de wereld. Een make-uplijn die menig harmonieus hart harder zal laten kloppen.

NVEY ECO is binnenkort verkrijgbaar in de winkel. Verkooppunten vind je op: NVEY. Online bestellen kan op: groenopgroen.

  • Biologische poeder Eyeliner: ¤ 21,90.
  • Biologische LipGloss: ¤ 21,90.
  • Biologische Lipstick: ¤ 21,90.
  • Biologische Poeder Bronzer: ¤ 29.90.
  • Biologische vloeibare hydraterende Fond de Teint: ¤ 34,50.
  • Biologische Lipexfoliator: ¤ 24,50.