Divine Beauty verwenmiddag

Lichaam door Redactie Ze.nl

Liesbeth Bakker, eigenaresse van Bliz Events, maakte in februari 2010 kennis met deze producten in Florida en was direct verkocht. Een dame van het merk in een winkelcentrum sprak haar aan en deed een masker op de helft van haar gezicht. Toen ze het eraf haalde, wist ze niet wat ze zag! Sindsdien is ze totaal verslingerd aan dit merk. Het ene product vindt ze nog heerlijker dan het andere. En daarnaast, nog beter: de eerste lijn die doet wat deze belooft! Het is iedere dag weer een ware tractatie. Dus ze dacht: 'Waarom hier niet meer vrouwen blij mee maken als ik toch een eventbureau heb ;)'

Lees hier over de producten van Dead Sea Premier en de Awards die ze hebben gewonnen.

Over Dead Sea Premier

De unieke Award-Winning producten van Dead Sea Premier zijn gebaseerd op een geheim ultra modern zuiveringsproces dat de nodige actieve ingredienten bevat om vernieuwing en opbouw van huidcellen te bewerkstelligen en dit combineert met een innovatief liposomen complex.

Deze nieuwe generatie van Dead Sea producten is de enige in zijn soort en staat ver boven andere concurrerende merken.

Premier Dead Sea Cosmetics Laboratoria is een internationaal bedrijf dat sinds 1990 actief is in Israel en een groot leverancier is van hogewaardige kwaliteits Dode Zee producten.

Bestellerauteur en gezicht van Dead Sea Premier Nederland Annemarie Postma:

"We streven allemaal naar gezondheid en schoonheid. Met dat streven is helemaal niets mis; respect en liefde hebben voor ons lichaam en er goed voor zorgen, is onze basis liefdestaak in dit leven. Steeds meer mensen zoeken naar wegen om op een waardige, gezonde, authentieke manier ouder te worden. Dead Sea Premier biedt hiervoor een ongelooflijk doeltreffende en toch duurzame, zuivere weg die gezond tegenwicht biedt aan alle instant, 'quick fix' anti-verouderings-oplossingen zoals het gebruik van botox. Het concept van de Dead Sea Premier producten gebruikt de kracht van de natuur (Dode Zee) en gaat uit van de eigen wijsheid, de eigen veerkracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam; sluit een bondgenootschap in plaats van er een gevecht mee aan te gaan. Ik heb héél lang gezocht naar een product wat stérk huidverbeterend is en de ruimte opvult tussen een beetje 'vrijblijvend blijven smeren' en de stap naar echt rigoureus cosmetisch ingrijpen. Dead Sea Premier vult die ruimte in en ik ben echt verrast over het effect van deze lijn producten op mijn eigen huid. In een paar weken tijd zei iedereen: “Jeetje, wat zie jij er goed en fit uit!”. Deze producten doen ook echt wat ze beloven - en dat is uniek".

Deze middag is een weldadige opkikker!

Praktische informatie

Divine Beauty verwenmiddag met Dead Sea Premier

Wanneer: 12 februari 2011, van 13.30 uur tot 17.00 uur

Waar: Pim Jacobs Theater

Prijs: 40 euro (incl 19% btw en thee, water, wat lekkers en de kennismaking met de producten van Dead Sea Premier deze middag)

Aan deze middag kunnen maximaal 40 vrouwen meedoen. Vol = Vol!