Gewoon Jannes - De Serie

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Jannes staat sinds 1998 op de bühne en beleeft daar nog steeds ontzettend veel plezier aan. De goedlachse zanger heeft altijd tijd voor zijn fans en maakt van ieder optreden een feestje. Daarom is het ook zo leuk dat deze 2DVD voorzien is van exclusief bonusmateriaal: we zien Jannes optreden voor maar liefst 12.000 bezoekers van het 'Mega Piraten Festijn Nieuwleusen 2005'. Jannes zet de hele tent op zijn kop met nummer als 'Adio Amore Adio' en 'Een Beetje Meer'. Iedereen zingt uit volle borst mee.

Verder kun je op deze DVD alle dertien afleveringen gezien. Eéntje gemist? Dan kijk je die toch gewoon. Met één druk op de knop selecteer je zo de aflevering. Geen gedoe met terug of doorspoelen dus. Aan de ene kant is het wel jammer, dat je steeds weer de begintune hoort, maar echte fans verveelt dat nooit. Deze DVD is vooral een mooi verzamelwerk voor de echte fans die niets willen missen uit het leven van Jannes

Als kijker word je overal mee naar toe genomen, zoals een voetbalwedstrijd van zoonlief of de fandag en andere optredens. Tussen al die gebeurtenissen door zijn kleine interviews gemonteerd. Al met al duren sommige afleveringen wel lang, maar voor de echte Jannes-fans kan een aflevering natuurlijk niet lang genoeg duren.

Kijk ook eens op www.jannes.nu.



Jannes - Gewoon Jannes, de serie (2 DVD)
Uitgebracht door: CNR Entertainment, 2006
Geschikt voor: Alle leeftijden
Geschatte tijd: 2:05:49 & 2:06:38
Adviesprijs: ? 23,99