Halloween komt eraan! Dit worden de hipste kostuums van 2023

Vrije tijd door Maya Luz

Halloween komt eraan! Dat betekent dat het tijd wordt om na te denken over wat we gaan dragen als kostuum! Heb jij inspiratie nodig? Wij helpen je graag. Dit worden de hipste kostuums van Halloween 2023.

Lees ook: 10x de leukste DIY’s voor de herfst

Barbie

Barbie was een van de bekendste en grootste films van het afgelopen jaar. Het is dus geen toeval dat we veel Barbies gaan zien tijdens Halloween dit jaar. Dit kostuum kun je op veel manieren aanpakken. Je kan je bijvoorbeeld kleden als een van de Barbies uit de film. Weird Barbie is bijvoorbeeld een leuke en creatieve optie. Maar je kan ook een klassieke Barbie look namaken. En vergeet niet om Hi Barbie te zeggen als je andere Barbies tegenkomt met Halloween! En oh ja, als je een Ken hebt mag die ook mee.

via GIPHY

Beyonce

Beyonce is dit jaar begonnen met haar iconische Renaissance tour. De outfits van deze tour zijn zo iconisch dat wij verwachten dat veel mensen deze zullen gebruiken als Halloween kostuum dit jaar. Zie dit gelijk als een mogelijkheid om de Mute challenge te proberen op het Halloweenfeestje waar je naartoe gaat! Wil je liever een throwback look doen? Dan heeft Beyonce alsnog genoeg iconische outfits om uit te kiezen.

via GIPHY

Wednesday Adams

De serie Wednesday was een enorme hit dit jaar. Voor de meiden die houden van een meer edgy kostuum is dit dus zeker een gepaste optie. Je hebt een zwarte, preppy outfit nodig en de herkenbare zwarte vlechtjes. Vergeet niet om dood uit je ogen te kijken om de look helemaal of te maken. Wil je hier een duo kostuum van maken? Dan kan je vriendin zich verkleden als Enid! Oh en leer voor Halloween het dansje uit de show uit je hoofd!

via GIPHY

Taylor Swift

We hadden het net al over een iconische tour die dit jaar is begonnen, maar we kunnen het niet over iconische tournees hebben zonder het over Taylor Swift te hebben. Taylor is momenteel de grootste popster die er is en dus zullen we haar veel gaan zien als Halloween kostuum dit jaar. Ga voor een van haar iconische Eras Tour looks of juist voor een oudere Taylor look. Swifties weten dat Taylor een rijk aanbod heeft aan iconische looks om na te maken, dus de keuze is reuze. Heb je een vriend waarmee je samen verkleed wil gaan? Dan kan hij Travis Kelce zijn!

via GIPHY

Oppenheimer

Naast Barbie was Oppenheimer een hele succesvolle film dit jaar! Barbie en Oppenheimer kwamen tegelijk uit en dus ontstond de Barbenheimer meme. Uiteraard kun je enkel verkleed gaan als Oppenheimer, maar je kan de twee looks ook zeker combineren voor een referentie naar de meme. Of ga voor een duo kostuum!

via GIPHY

Lees ook: Zo maak je de viral Pumpkin Spice Latte zelf