Fijne Vaderdag: de leukste uitjes voor Vaderdag 

Vrije tijd door Michelle Habets

Op zondag 17 juni mogen we onze vaders weer in de schijnwerpers zetten. Weet jij al waar je hem een 'fijne vaderdag' mee gaat wensen? Wij zochten een paar leuke Vaderdag tips op. Dit keer niet voor cadeautjes, maar voor de leukste uitjes op deze speciale dag. Het moet tenslotte een fijne Vaderdag worden, toch? Have fun!

Fijne Vaderdag

Lees ook: Fijne Vaderdag 2018: zo wordt het onvergetelijk gezellig

Bier- of wijnproeverij

Is je vader gek op bier of wijn? Dan maak je er een fijne Vaderdag van als je jouw vader meeneemt naar een wijn- of bierproeverij. Zo kunnen jullie er samen een lekkere en gezellige dag van maken. 

Broers of zussen

Wanneer je broers of zussen hebt, is het voor de hand liggend om met z'n allen bij je vader langs te gaan en hem een fijne Vaderdag te wensen. Maar het is nog leuker om iets met de hele groep te doen. Een van de leukste Vaderdag tips blijft bowlen. Het is gezellig én je hebt geen groot budget nodig. Lekker ouderwetse Hollandse gezelligheid. 

Droomauto

Ook als je vader geen fan van bier of wijn is, kun je er samen een dagje op uit gaan. Je kunt bijvoorbeeld zijn droomauto huren en daar samen een dagje in rondrijden. Als dat geen fijne Vaderdag is...

Waaghals 

Is jouw vader een echte waaghals en ben jij ook niet snel bang te krijgen? Dan is een leuk om samen te gaan skydiven! Dit kun je natuurlijk buiten doen, maar je kunt deze activiteit in een luchttunnel doen. Over dit fijne Vaderdag-uitje kunnen jullie nog wat heel jaren praten. 

Fan

Is je vader fan van voetbal? Of rollen de tranen over zijn wangen door een bepaalde komiek? Dan is het leuk om kaartjes te geven voor een show of wedstrijd. Dit is natuurlijk geen direct uitje, maar zo houdt hij nog wel een fijne Vaderdag tegoed.

Lees ook: Luister je vaak muziek via je oortjes? Dan ga je dit niet leuk vinden