Vaderdag 2018: zo wordt het onvergetelijk gezellig

Vrije tijd door Michelle Habets

Vaderdag staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat je je paps weer eens flink in het zonnetje mag zetten. Hoe zorg je ervoor dat je dit jaar niet weer met een afgezaagd cadeau aankomt? Daar helpen wij je graag een handje bij, want hieronder vind je de beste tips om Vaderdag 2018 onvergetelijk gezellig te maken.

Vaderdag 2018

Lees ook: Je lacht je rot: de lelijkste designspullen ooit

Wanneer is het Vaderdag?

Allereerst is het natuurlijk handig om te weten wanneer het Vaderdag is, want anders wordt het per definitie al een hele ongezellige boel voor de beste man. Schrijf 17 juni dus goed in je agenda, want dan is het Vaderdag! Wellicht handig om meteen een notificatie in te stellen, zodat je het écht niet kan vergeten. Overkomt de beste namelijk. 

Vaderdag verrassing 

Heb je broers of zussen? Dan is wel zo leuk om met zijn allen bij je vader langs te gaan. Wil je dat extra speciaal maken? Zorg ervoor dat slechts één van jullie naar je vader belt om langs te komen, zodat je zeker weet dat hij thuis is. Door plotseling met zijn allen voor zijn voordeur te staan, zal je paps steil achterover slaan van verbazing. Op die manier sta je sowieso al 1-0 voor op Vaderdag.

Origineel Vaderdag cadeau

Geef jij ieder jaar een luchtje of een douchegel cadeau? Dan is het misschien wel zo leuk om deze Vaderdag iets origineler uit te pakken. Denk aan een paar gepersonaliseerde bierflesjes of dat boek waar hij het al een tijdje over heeft. Maar als je vader niets liever wil dan op Vaderdag met zijn nieuwe douchegel onder de douche springen, dan is daar natuurlijk ook niets mis mee.

Vaderdag taart

Wanneer je op bezoek gaat bij je vader, is het nooit weg om wat lekkers mee te nemen voor Vaderdag. Je kunt natuurlijk kiezen voor een lekkere taart, maar wat dacht je van die koekjes waar hij zo verslaafd aan is? En wil je extra pluspunten bij je vader verdienen? Dan kun je natuurlijk ook zijn lievelingstaart of favoriete koekjes zélf speciaal voor Vaderdag bakken. 

Met deze tips gaat het zeker lukken om Vaderdag 2018 gezellig te maken! 

Lees ook: 10 x Grappige Whatsapp berichten