Stoere en originele vaderdagcadeautjes

Cadeaus & hebbedingetjes door Marleen_S
Die ontelbare keren dat hij je band plakte of dat hij je kwam ophalen in de stromende regen. Je bent nog steeds papa?s kleine prinsesje en op Vaderdag verdient hij het allerbeste. Geen sokken voor hem dit jaar, only the best!

Op het werk
 

Zijn dagen slijt je vader achter zijn oude vertrouwde bureautje op kantoor. Om de werkomgeving wat gezelliger te maken, geef je hem een leuke lunchzak cadeau - heel Amerikaans. Of wat dacht je van een plakbandhouder in de vorm van een old skool cassettebandje?
 
In de tuin
 
Grote achtertuin of piepklein balkonnetje: het maakt niet uit. Op Vaderdag zul je hem zeker blij maken met iets voor in de tuin. Waar mannen helemaal wild van worden? Handige gadgets voor de barbeque zoals een grillslinger met barbecuegerei of een barbecue voor aan het balkon! Let the summer begin!

Beschermhoesjes

Technologie en mannen, die twee gaan perfect samen. Voor zijn iPad koop je een leuke hoes in de vorm van bijvoorbeeld een aktetas en voor zijn hippe smartphone een stevig hoesje mét een vakje voor al zijn creditcards.

Er op uit
 
Kamperen
Houd je vader van de vrije natuur en trekt 'ie er graag op uit? In deze Volkswagen look-a-like tent heeft hij vast de vakantie van z'n leven! Organiseer een weekendje samen weg naar het strand of naar de bossen.

Solex rijden

Vroeger was het helemaal in om op een Solex te rijden: een brommer waarop je vader door de hele buurt scheurde. Laat hem met een speciale Solex toertocht zijn jeugd herbeleven. Ook errug leuk om met z'n tweeën te doen.

Workshop wijn maken
Nog leuker dan wijntjes drinken, is het zelf maken! Tijdens een heuse wijnworkshop leer je van alles over de leer van de wijn en blijkt het fabriceren van een lekker rood wijntje makkelijker dan gedacht!

Mooie papa

Manchetknopen

Ook mannen willen er shiny bij lopen. Met een paar elegante, mooie manchetknopen valt je papa zeker weten op bij de eerstvolgende familiedag!
 
Lekker luchtje
Die eeuwige en altijd dezelfde aftershave van vaders is zo standaard. Tijd voor een nieuw luchtje van bijvoorbeeld Joop! of Diesel.

Voor in de badkamer
Lekker hip op vakantie gaan kan met deze stoere toilettas. Hij heeft wel wat weg van de lunchtas (zie hierboven). Ook leuk voor in de badkamer is een hoes met iPhone-print (rechts) voor over die lelijke tissuebox.

Huismus
 
Fun in de keuken

Als je vader een echte theeliefhebber is en vroeger helemaal wild werd van rocksterren zoals Elvis Presley en Michael Jackson, dan zijn deze theezakjes wat voor hem! En het theekopje kan hij, om kringen te voorkomen, neerzetten op deze vinyl onderzetters. Hartstikke retro - en hip.
 
Elektronica

Je vader wordt al een jaartje ouder dus het gehoor kan wat achteruit gaan. Deze boxjes (links) sluit hij heel handig aan op zijn telefoon of computer en hiermee kan hij uren muziek luisteren.
Naast zijn gehoor verliest hij misschien ook wat kracht in zijn vingers en met deze elektrische wijnopener (rechts) wordt een flesje wijn opendraaien een piece of ca-euh... wijn.
 
Voor de boekenwurm

Leest je vader graag een boek? Terwijl mamslief ligt te slapen kan hij met deze handige boekenlegger (links) en -lampje ineen nog uren doorlezen. In bijvoorbeeld De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (rechts) van Jonas Jonasson.
 
Waarmee verras jij je vader deze Vaderdag?