Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

10 x Grappige Whatsapp berichten

Ben jij de enige die kan lachen om jouw Whatsappjes? No stress! Het versturen van grappige Whatsapp berichten kan een hele opgave zijn als je geen geboren comedian bent. Om inspiratie op te doen kun je de kunst afkijken bij deze grappige teksten! 

grappige whatsapp berichten

Lees ook:  Oops: Dit moet je nooit meer doen met je sheet-masker

 

Een bericht gedeeld door BuzzFeed (@buzzfeed) op

 

Een bericht dat is gedeeld door @funnywhenitswrong op

Wil jij ook zulke grappige teksten versturen? Dan hebben wij een aantal gouden tips speciaal voor jou op een rijtje gezet om net zo hilarisch te worden op Whatsapp.

Timing

First things first: timing is alles. Wanneer je van plan bent om een paar grappige Whatsapp berichten te versturen, is het belangrijk om na te gaan of de persoon jouw grappige Whatsapp berichten op dit moment wel kan waarderen. Stuur bijvoorbeeld geen leuk verhaal over een kat naar je tante, als haar kater net is overleden. Op deze manier zullen jouw ‘grappige’ Whatsapp berichten al snel niet meer grappig zijn en zal de relatie met je tante er niet veel beter op worden. 

Gebruik beeld

Door gebruik te maken van lachwekkende video’s en leuke foto’s wordt het een stuk makkelijker om grappige Whatsapp berichten te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een grappig plaatje op Facebook die je doet denken aan de avond waarop jij en al je vrienden dronken waren. Schrijf erbij: “Hé, ik kwam deze foto tegen van ons”. Door te werken met beeld zullen je ‘simpele’ appjes binnen no time worden omgetoverd tot grappige Whatsapp berichten. 

Origineel

Probeer origineel te zijn in je humor. Door telkens dezelfde grappige Whatsapp berichten te versturen, zullen deze er niet leuker op worden. Sterker nog: na verloop van tijd zullen deze ‘grappige’ Whatsapp berichten vervelend worden. Om dit te voorkomen is het een goed idee om je eigen leuke opmerkingen te bedenken. De beste reacties zijn snel en scherp, dus het is belangrijk dat je snel kunt schakelen. Bedenk ook grappige inhakers op trending topics. Met deze tips zul je een ster worden in het versturen van grappige Whatsapp berichten!

via GIPHY

Lees ook: Dit was je nog nooit opgevallen aan de lachende drol-emoji