Report: Miljonair Fair 2010

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Nadat we iets minder glamorous door de detectorpoortjes moesten, werden we warm onthaald door prachtige modellen met een glaasje champagne. De opening van het VIP Gala werd dit jaar gedaan door niemand anders dan de Blue Lagoon-ster Brooke Shields en na een spetterend optreden van Esmée Denters was de negende editie van de Miljonair Fair dan toch echt van start gegaan.

De drank vloeide rijkelijk en overal kon je lekkere hapjes proeven. Ook kon je je nagels laten polijsten en lakken in het populaire Jackie Hotel door KOH Cosmetics of meegenieten van live muziek in de JFK lounge. Een erg geslaagde avond!

Aangezien het op het Miljonair Fair VIP Gala moeilijk was om de beurs goed te bekijken - ik was meer bezig met de sleep van mijn jurk onder de voeten van andere mensen vandaan te trekken - nam ik op zondagmiddag nog een kijkje in een iets minder lange jurk. Op de beurs stonden verschillende stands waar je de nieuwste trends op het gebied van mode, gadgets en lifestyle kon ontdekken. Ook waren er modeshows van Paul Schulten en een geweldige collectie van wonderbaarlijke galajurken van Addy van de Krommenacker te zien.

Opvallend waren de luxe boot van het Italiaanse merk Riva Aquariva (t.w.v. 600.000 euro), de nieuwe compacte Range Rover Evoque en de bijzondere 3D-schilderijen van Patrick Huges. De stand van de Nederlandse diamanthandelaar Gassan werd goed bezocht en wederom hadden zij de grootste omzet van de beurs. Er gaan dus heel wat vrouwen een leuk kerstcadeautje krijgen dit jaar...

Ik heb erg genoten en veel bewonderd. Wie weet dat ik later zelf ook zo'n leuk bootje kan aanschaven, maar voorlopig blijft dat een illusie.

Kijk voor meer informatie op de website van de Miljonair Fair!

Geschreven door: Amber van der Louw