WIN: Luxe laptoptas t.w.v. 169,-

Winacties door Redactie Ze.nl

Op Luxelaptoptassen.nl vind je mooie leren en stoffen laptoptassen van meerdere designers en merken, zoals Decoded Bags - met tassen van Patricia Bos (van o.a. Chicks on a Mission) - en Acme Made met o.a. Paul Smith-laptoptassen. De site heeft tassen in diverse schermformaten en prijscategorieën: van leren sleeves van 60 euro tot mooie messenger bags van 230 euro. De producten zijn ook nog eens op een duurzame en bewuste manier gemaakt.

Alle laptoptassen worden geleverd met fabrieksgarantie en zonder extra verzendkosten naar je opgestuurd. Binnen zeven dagen mag je het product ruilen of retourneren, in het laatste geval krijg je je geld gewoon terug.

Kijk voor meer informatie op www.luxelaptoptassen.nl of blijf op de hoogte via Twitter.

Vanaf 13 oktober biedt Luxelaptoptassen.nl ook de laptoptassen van het merk Zomoy aan. Ze.nl mag er nu al eentje weggeven ter waarde van 169 euro (zie introplaatje)! Om kans te maken op de tas moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 20 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.