Vrienden kwijt op een festival? Met deze apps vind je ze altijd terug

Vrije tijd door Noa

Sta je net lekker te dansen, zijn opeens al je vrienden weg... Probeer die maar eens terug te vinden tussen al die duizenden mensen (na een paar drankjes). Is dit herkenbaar voor jou? Geen stress, met deze apps vind je niet alleen je vrienden, maar ook nog eens je tent en favoriete artiesten terug. Scheelt weer een vaag 'we staan vooraan' appje ;) 

Glympse

Glympse is een handig festival app voor het delen van je locatie met je vrienden. Dit is dan ook het enige doel van de app: het delen van locaties. Je kunt een account aanmaken en wanneer je vrienden dit ook hebben, kunnen jullie elkaar altijd zien. Vergeet je altijd je locatievoorziening uit te zetten? No problemo, bij Glympse kan je ook de duur van het delen van de locatie instellen. De app is gratis en te downloaden in de app store

IkStaHier

Naast alle spullen die we kwijtraken op een festival, zijn onze vrienden soms ook niet meer terug te vinden. Dat is dan natuurlijk geen ramp aangezien er genoeg sociale en gezellige mensen rondlopen op een festival. Toch willen we vroeg of laat graag weten waar onze vrienden zijn. Met de app IkStaHier kan je een plattegrond downloaden van het festival om zo niet alleen je favoriete artiesten te vinden, maar ook je vrienden! Via de website van IkStaHier kan je de plattegrond downloaden, de rest word bediend in de gratis app in de App Store.   

FestivALL

Het woord zegt het al: FestivALL! Deze app is handig voor iedereen die wel eens een festival bezoekt. FestivALL weet alles over elk festival en dat niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland! Kan je toch nog een festival op vakantie meepakken! FestivALL is gratis te downloaden in de App Store. 

Woov

Woov is een festival app die jou alles kan vertellen over het festivalterrein, de artiesten, de line-up en stages en natuurlijk het belangrijkste: het vinden van je vrienden! Ook kan je door middel van Woov in contact komen met de festivalorganisatie. Ook deze superhandige app is gratis te downloaden in de App Store.

Tent finder

Pfiew! Inmiddels heb je je vrienden gevonden, nu alleen je tent nog vinden in het donker. Gelukkig kan je door deze handige festival app de zoektocht snel staken. Tent finder onthoudt namelijk voor jou waar je tent staat. Het enige wat je moet doen is de gratis app downloaden in de App Store en de locatie van je tent invoeren. Doe dat wel voor je vertrekt van de camping, want na al die drankjes wordt het lastig zoeken. 

Lees ook: Inpakken maar! Dit is de volledige festival paklijst