Claudia de Breij brengt nieuw album uit! (+WIN)

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Samen wakker worden, ergens heen, lekker eten en weer slapen

, zo heet de nieuwe cd van Claudia de Breij. Samen met haar vaste band levert ze een relaxte, stijlvolle popplaat af, vol herkenbare teksten waarin ze meer van zichzelf laat zien dan ooit.

De Breij en band verlieten het theater en werkten maanden in de studio. Daar kwamen de kick en energie van het theater samen met de pracht en diepte van de liedjes. De Breij schrijft over wat haar raakt, of dat nou ver weg is of dichtbij: van de geboorte van haar kind ('Als er nu een wedstrijd was/ een wedstrijd tussen mij en de zon/ wie het hardste stralen kon/ dan denk ik dat ik won') tot het sneuvelen van een Nederlandse soldaat in Uruzgan ('Ik hoor de hele dag jouw naam/ en denk aan wie hem jou hebben gegeven/ de krant huilt voor een dag/ en zij voor een heel leven').

En inmiddels is het lied waaruit de titel afkomstig is, Zin in sleur met jou, dankzij YouTube voor veel mensen nu al het ultieme zondagochtend-liefdesliedje. Dit alles op muziek die soms doet denken aan Bløf, John Mayer, Aimee Mann, maar altijd volstrekt eigen is. Ook in die ene cover; aan de Nederlandse classic Voor haar is een nieuwe dimensie gegeven. Samen wakker worden, ergens heen, lekker eten en weer slapen is op vrijdag 1 mei gelanceerd in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal cd's weggeven. Stuur, om kans te maken op deze leuke prijs, een mail naar prijsvraag@vrouw.nl onder vermelding van "Claudia de Breij" en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 13 mei 2009 tot 9.00 uur.


PRIJSVRAAG IS AFGESLOTEN