Nieuws: Fruit2day van Hero.

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Het was een vast ritueel geworden om onze dochters als tussendoortje een fruitsalade te geven. Maar op de een of andere manier is dit smakelijke ritueel er de laatste tijd bij ingeschoten en krijgen onze meiden meestal wat stukjes seizoensfruit, dus minder variatie. Uit onderzoek van Hero blijkt dat juist de fruitsalade, dankzij de combinatie van verschillende soorten fruit een enorme vitamine en antioxidanten 'boost' is. En zoals we inmiddels weten, beschermen antioxidanten ons lichaam tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen.

Mijn uitstapje naar de perspresentatie van Hero, was behalve bijzonder aangenaam, dankzij de prachtige omgeving in Boomgaard de Olmenhorst te Lisse, ook leerzaam en een reden om de fruitsalade weer in ere te herstellen.

Het drankje Fruit2day van Hero blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht dezelfde hoeveelheid antioxidanten te hebben als de fruitsalade. Dus mocht je geen tijd hebben, dan is dit drankje een gezond alternatief. Ze smaken heerlijk en puur natuur, al zou het voor mij persoonlijk iets minder zoet mogen zijn.

Onze tip voor de dames en heren van Hero: doe er een zakje met - bijvoorbeeld - aardbeien zaadjes bij, zodat de kinderen in ieder geval nog weten waar deze vruchten vandaan komen. En, wordt het niet tijd om met biologische producten aan de slag te gaan?

www.hero.nl


images