Weleda Berken Cellulitis Olie

Psyche & spiritualiteit door Ze.nl

Ik heb al sinds mijn 15e cellulitis, bijna 17 jaar leef ik met deze vrouwenkwaal. Ik heb er nooit zo heel veel problemen mee gehad en er eigenlijk vrij weinig aan gedaan. Toen ik na mijn bevalling eindelijk de 32 kilo (die ik tijdens mijn zwangerschap was aangekomen) kwijt was, ben ik weer kritisch in de spiegel gaan kijken. Mijn schoonzus is schoonheidsspecialiste en ik heb haar om raad gevraagd. Zij wist me te vertellen dat al die dure middeltjes die je op de t.v. ziet niet, tot nauwelijks werken. Het enige wat helpt is veel water drinken, op je eetgewoontes letten en voor een goede doorbloeding zorgen.

Een aantal maanden terug zag ik bij een reformzaak een flesje Berken Cellulitis Olie van Weleda staan, in combinatie met een "massagehulpstuk", om de doorbloeding extra te stimuleren. ?Baat het niet, dan schaadt het niet?, dacht ik bij mezelf. Trouw masseerde ik iedere ochtend en avond mijn bovenbenen en billen in. Op de verpakking staat vermeld dat het resultaat al na 2 weken te zien is, na een week merkte ik al verschil.

Er bestaan verschillende stadia van cellulitis:
- Lichte cellulitis: de huid is nog steeds glad als je staat of ligt, maar knijp je haar samen, dan zie je onregelmatigheden.
- Middelmatige cellulitis: span je je spieren, dan zie je lichte deukjes.
- Sterke cellulitis: de sinaasappelhuid is duidelijk zichtbaar en treedt vaak samen op met striae.
- Zware cellulitis: duidelijk voelbare en zichtbare, verharde knopen en diepe striae.

Ik heb Sterke cellulitis, na het gebruik van de Berken Cellulitis olie van Weleda merkte ik dat mijn benen gladder en steviger aanvoelen, zelfs mijn man/vriend merkte het. Wel is het een kwestie van doorsmeren. Toen het flesje, na anderhalve maand, leeg was en ik vergeten ben nieuwe te kopen, ben ik weer terug naar af. Ik heb nu weer aan een nieuwe fles begonnen en weer net zo enthousiast als vorige keer..

Weleda heeft met Berken Cellulitis Olie een geheel natuurlijk product ontwikkeld dat cellulitis gericht tegengaat. De samenstelling van jonge berkenblaadjes, rozemarijn en muizedoorn stimuleert de stofwisseling van de huid en houdt het vochtgehalte op peil. Vitaliserende abrikozenpitolie, vochtregulerende jojobaolie en vitaminerijke tarwekiemolie bevorderen het zelfstandige herstel van de huid. Zuivere etherische oliën stimuleren de stofwisseling en daarmee de vetafbraak en versterken het bindweefsel: de huid wint aan stevigheid, elasticiteit en gladheid.

Berkenbladeren werden vanwege hun zuiverende effect al in zeer vroege culturen als schoonheidsbevorderend product gebruikt. Ze stimuleren de circulatie van vloeistoffen in het lichaam en de huidstofwisseling.

De basis van Berken Cellulitis Olie wordt gevormd door plantaardige oliën die tot in de dieper gelegen huidlagen intensief verzorgen. Zacht ingemasseerd bevorderen ze de doorbloeding van de huid en de huidstofwisseling. Daardoor wint het weefsel aan stevigheid en voelt de huid soepel en glad aan.

Berken Cellulitis Olie bevat een compositie van natuurlijke etherische oliën. De frisse geurstoffen van grapefruit en cederhout ondersteunen de vitaliserende en ontslakkende werking op de huid.
Afbeelding verwijderd door redactie
Helemaal weg trekken zal het volgens mij nooit, ben al blij met het resultaat wat ik tot nu toe heb mogen mee maken. Meer info? Klik op Weleda