Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

New Beauty

Daarom organiseert NEW BEAUTY een groots evenement op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2006 in de RAI te Amsterdam waar iedereen welkom is. Hier kan men een keur van lezingen over diverse cosmetische ingrepen bijwonen en op de beursvloer de vele stands bezoeken van de deelnemende klinieken.

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid te waarborgen wordt NEW BEAUTY georganiseerd in samenwerking met een adviesraad van medische specialisten en bestuursleden van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging van Aesthetische Plastische Chirurgie (NVAPC), de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), de Nederlandse Raad van Particuliere Klinieken (NRPK) en de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS).

Gerenommeerde artsen, chirurgen en andere specialisten (huidtherapeuten, oogartsen, tandartsen) zullen de bezoekers informeren over alle mogelijke onderwerpen die er op gebied van cosmetische ingrepen zijn. Het aanbod varieert van facelifts, ooglidcorrecties, borstvergroting en liposculptuur tot cosmetische tandheelkunde, de verschillende soorten injectables en ooglaseren. Ook schoonheidsbehandelingen als microdermabrassie en de nieuwste ontwikkelingen op anti-aginggebied komen aan bod. Rob Peetoom verzorgt bovendien 3 make-overshows per dag, waarbij een vrijwilligster uit het publiek een mooi kapsel en een fraaie make-up krijgt aangemeten.
Op de beursvloer kan de consument een groot aantal interessante stands bezoeken waar alle mogelijke informatie kan worden verkregen over allerlei behandelingen. Naast privé-klinieken zullen er ook ooglaserklinieken en klinieken voor cosmetische tandheelkunde vertegenwoordigd zijn.

Alle informatie over dit evenement is te vinden op de website http://www.newbeauty.nl/event
Aankomende week zullen wij op Vrouw.nl uitgebreid aandacht besteden aan enkele klinieken en ingrepen die uitgevoerd kunnen worden.

Wil jij New Beauty graag bezoeken? Reserveer dan kaarten via deze site en vul bij ovv 'vrouwnl' in. Je ontvangt dan voor de beurs een kortingsbon van 5 euro!