Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Benefietconcert voor KWF Kankerbestrijding

De volgende artiesten werken belangeloos mee aan het benefietconcert ?Hoop doet een mens leven?. René van Kooten, Tony Neef, Brigitte Nijman, Sita, Bill van Dijk, Joke de Kruijf, Rob Zorn, Joost de Jong, Laura Vlasblom, Stephen Stephanou, Addo Kruizinga, Joanne Telesford, Carmel van Eijk, Jerrel Houtsnee & Friends, X-sight, Solveig van Wijngaarden, Orville Breeveld, 4Now, Edith Nieremeijer, To Be, Ferry de Graaf, Mieke Dijkstra en Simone Cobben.

De bestuursleden van Stichting Hoop doet een mens leven hebben zelf verschillende malen afscheid moeten nemen van vrienden en familieleden met kanker. Gemiddeld een op de drie Nederlanders krijgt zelf of in hun naaste omgeving met kanker te maken. De nagedachtenis aan deze mensen is de motivatie om het benefietconcert te organiseren. Er is meer onderzoek noodzakelijk voor kankerbestrijding. Hier is veel geld voor nodig. Met de inzamelingsactie van het benefietconcert wil de stichting daar graag aan bijdragen.

Kaartverkoop
Het benefietconcert vindt maandag 13 maart om 20.00 uur plaats in de Amstelveense schouwburg.
Kaarten kosten ? 30,-, inclusief drankje in de pauze of ? 60,- inclusief diner en drankje in de pauze. Reserveren via 020-5475175 (dagelijks tussen 11.00 en 16.00 uur) of via internet www.schouwburgamstelveen.nl