Voel je goed met Volatile

Bij aromatherapie maakt men gebruik van de heilzame eigenschappen van kruiden, bloemen, planten, harsen, wortels en bomen die diep doordingen in lichaam en geest. Een essentiële olie is een zeer geconcentreerde vloeistof, van 1000 kilo rozenblaadjes blijft bijvoorbeeld maar 500 ml essentiële olie over, dit geeft aan hoe geconcentreerd deze essentiële olie is. Naast het gebruik bij vervelende ongemakken en pijn, worden deze essentiële oliën ook gebruikt ter ondersteuning van de sfeer in huis of op de werkplek, als verzorgingsproduct en ter ontspanning bij massage of in de sauna.

Simone Philippi maakt in haar salon aan huis gebruik van de producten van Volatile en zo ben ik in aanraking gekomen met deze producten. Deze (h)eerlijke producten zijn een feest voor je lichaam, net als de behandeling van Simone. Alvorens Simone met de behandeling begint laat ze je verschillend geurende essentiële oliën ruiken. Ze vraagt je uit de geuren die jou, op dat moment, het meeste aanspreken een keuze te maken. Simone kijkt dan, na een kleine analyse, welke van de door jou gekozen essentiële oliën het beste bij jouw huid past. Het is heel goed mogelijk dat je een volgende keer een hele andere keuze maakt, dat heeft alles te maken met hoe je je op dat moment voelt.

De behandeling begint met een heerlijk ontspannen voetenbad, voorzien van een aantal druppels van de door jou uitgekozen essentiële olie. Daarna mag je plaats nemen op de behandelstoel waar je vervolgens heerlijk, met de producten van Volatile, onder handen genomen wordt.

Doordat essentiële oliën op diverse manieren in het lichaam terecht komen, bijvoorbeeld door inademing van de vluchtige oliën, ofwel doordat ze vermengd worden met een huidverzorgingsproduct dat op de huid wordt aangebracht, komen de oliën in de het vaatstelsel c.q. de bloedbaan terecht. Als de essentiële oliën worden ingeademd komen ze via de longen in het bloed terecht. Deze geurige plantaardige oliën hebben een direct merkbare werking op de gemoedstoestand en de lichamelijke conditie van de mens. De essentiële oliën roepen prikkels op die door het zenuwstelsel naar de hersenen geleid worden.

Na zo?n behandeling voelen mijn uiterlijke en innerlijke ik weer heerlijk ontspannen en als herboren aan. Zo?n verzetje hebben we allemaal zo nu en dan nodig, even lief zijn voor jezelf! Simone Philippi verkoopt de producten van Volatile in haar salon, ze zijn zeer betaalbaar en Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm. Alle oliën van Volatile zijn 100% natuurlijk, helemaal zuiver en vaak afkomstig van "wildpluk?. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar.

Meer informatie over Volatile is te vinden op de site van Volatile,
informatie over de salon en behandelingen van Simone Philippi zijn te vinden op Lavendel huidverzorging