Dvd: Staya Erusa

De film Staya Erusa, Find the Book of Knowledge begint met het bijzondere levensverhaal van de omstreden Uri Geller. Hierin vertelt hij over zijn zoektocht naar Het Boek der Kennis, dat in 1973 door 'mysterieuze metaalachtige stemmen' aan hem is geopenbaard. Samen met Ronald Jan Heijn en Harry Beckers (voormalig integraal therapeut) denkt hij deze kennis beetje bij beetje te kunnen vinden.

Allemaal filosoferen we wel eens over thema's als wat is bewustzijn, waar komen we vandaan, is er leven na de dood, heeft Atlantis bestaan of is er buitenaards leven? Ronald Jan Heijn gaat met een aantal ruimdenkende wetenschappers in op deze onderwerpen en komt met verrassende antwoorden.

Deze visies hebben een film opgeleverd met interessante interviews, bijzondere levensverhalen en prachtige animaties, die ons ook een vernieuwende kijk geven op onderwerpen als armoede, ziekte, klimaatverandering en oorlogen.


Kunnen wij iets aan de wereld veranderen door ons bewust te worden van een ruimere manier van denken? De vragen die naar boven komen tijdens deze film, maken de kijker nieuwsgierig naar meer. Gelukkig vormt de film het begin van een reeks, waarin vele vraagstukken onder de loep worden genomen. Tip: gezien de hoeveelheid aan informatie; is het de moeite waard om de film meerdere malen te bekijken!

Lees ook ons interview: In gesprek met Uri Geller

Staya Erusa, Find the Book of Knowledge is een Engelstalige film, een internationale remake van de Nederlandse versie uit 2006, Staya Erusa, The Beginning. Voor meer informatie en het bestellen van de DVD: www.stayaerusa.org