Nieuws: Symposium 'Leven is een werkwoord!'

Leven is een werkwoord! (zondagmiddag 6 december)

Heb je dat ook wel eens, dat je terugkijkt op het leven wat je tot nu toe geleefd hebt, of terugkijkt over de laatste periode, en dat je niet erg tevreden bent? Dat je het gevoel hebt, dat er steeds weer ‘iets’ is waardoor je belemmerd wordt voluit je leven te leven? Alles uit je leven halen betekent continu alert zijn op wat je aan het doen bent, welke keuzes je maakt, hoe aardig je voor jezelf bent, hoeveel lef je toont om ook risico’s te nemen enz. enz. Leven is top sport en kan heel erg leuk zijn - en dan hebben we het niet over makkelijk – als je jezelf met een aantal nuchtere inzichten verrijkt. Hier praten we vanmiddag over.

Over Carmen de Haan:

Carmen de Haan heeft haar eigen praktijk voor communicatie, geeft workshops, lezingen en organiseert trainingen die gericht zijn op persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Carmen leert mensen zich bewust te worden van de invloed die bepaalde gedachtepatronen op ons lichaam en op onze geest kunnen hebben.

De lezingen worden gehouden in het monumentale kerkje St. Raphael, gevestigd aan de Popellaan 1. 2061 GS Bloemendaal
Van 14.00-16.00 uur
Bijdrage ¤ 7,00
023-5261144

*Op vrijdagavond 26, zaterdag 27 en zondag 28 februari organiseert Carmen de Haan een symposium met Peter Faber, Willem de Ridder, Gabriela en Reint Gaastra-Levin, Geert Kimpen, René Kres, Annet Ennoia, Annemarie Postma en Fons Captijn.

Kijk voor meer informatie op www.carmendehaan.nl