Boek: Spiritualiteit werkt in je huis.

Alles bestaat uit energie. Niet alleen wij, maar ook ons huis en alle spullen er in. Dit zorgt voor een constante wisselwerking tussen ons en onze omgeving. In dit boek vertelt ze hoe we een fijnere leefomgeving om ons heen kunnen creëren waarin we helemaal tot bloei kunnen komen.

Het boekje is vooral een mooie introductie voor iedereen die kennis wil maken met Feng Shui. Het staat vol tips en verwijzingen naar boeken over dit onderwerp, mocht je enthousiast zijn geworden en je er verder in willen verdiepen. Het laat je bovendien op een nieuwe manier kijken naar je huis en maakt je bewust van alles wat je dagelijks over het hoofd ziet.

Bijvoorbeeld een televisie in de slaapkamer. Heel normaal zou je zeggen, maar de slaapkamer is bedoeld om te slapen en intiem te zijn. Het is dus beter voor je om die televisie daar weg te halen.

Een andere tip is het aansteken van een kaars in de keuken als je gaat koken. Dat schept volgens Nina Elshof direct een sfeer van aandacht en geeft je het gevoel dat je met iets belangrijks bezig bent, wat ook zo is.

Er zijn misschien meubels in je huis die je al dan niet onbewust helemaal niet meer wil hebben. Misschien heb je ze gekregen om een of andere reden. Misschien kleven er herinneringen aan of stammen ze uit een periode in je leven waar je niet meer achter staat of waar je niet meer blij van wordt. Je kan een lijstje maken met al het meubilair dat je gekregen hebt en de reden waarom je het gekregen hebt. Het geeft je de mogelijkheid om alsnog de keuze te maken of je het wilt houden of niet.

Na het lezen van dit boekje hol je gegarandeerd direct naar de eerste de beste meubelboulevard of doe het zelf winkel!

Nina Elsof Feng Shui.nl

Spiritualiteit werkt in je huis. Praktische tips voor een weldadige woonomgeving. Nina Elshof. Uitgeverij Ten Have.
ISBN 978-90-259-5989-0


Spiritualiteit werkt in je huis
Elshof, N. & Elshof, Nina