Nieuws: Lezing Geert Kimpen en dialoog met Erik van Zuydam.

Wie: lezing Geert Kimpen:'Stap voor stap van wens naar werkelijkheid'.
Wat:

In deze lezing vertelt Geert Kimpen hoe hij via de kabbala de Tien Wetten van de Creatie ontdekte - wetten waardoor niet alleen het universum tot stand kwam, maar die ook gelden voor alles wat in het leven tot bloei komt. Met veel vaart en humor laat hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal zien hoe deze levensprincipes werken: zijn lang gekoesterde wens – schrijver worden – kwam uit en hij schreef De geheime Newton en De Kabbalist. Wie na de lezing veel meer over dit creatieve proces wil weten, kan dat allemaal vinden in zijn pas verschenen derde boek Stap voor stap van wens naar werkelijkheid, dat vol praktische opdrachten, inspiratie en voorbeelden staat.
Wie weet zijn er veel meer mogelijkheden om jouw droom te realiseren dan je denkt…
Waar: Deze lezing wordt gehouden op de begane grond in de Centrale Bibliotheek, Haarlem. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda in de winkel en via de website.
Wanneer: Dinsdag 10 november van 20.00-22.00 uur.

Wie: 'In dialoog met' Erik van Zuydam

Wat: 'Nu' is de enige realiteit.
Pas als je je fascinatie verliest voor alle verhalen en problemen waarmee het denken je probeert af te leiden, kan je aandacht zich ontspannen in het NU. En daar is zelden een écht probleem. Problemen bestaan feitelijk alleen maar in ons denken. Wanneer je bent afgestemd op het huidige moment, functioneer je op je best; het is alsof er een intelligentie ontwaakt van waaruit je leven zich op een natuurlijke, moeiteloze manier voltrekt.
Waar: Begane grond Centrale Bibliotheek, Haarlem.
Gasthuisstraat 32, Haarlem
Wanneer: 24 november, van 20.00-22.00 uur.


Femke en Ellen

'In dialoog met' is een initiatief van Ellen Helwes 'In dialoog met...' is eigenlijk een andere benaming voor Satsang (sanskriet voor lessen in wijsheid) De Dialogen avonden worden georganiseerd door Ellen Helwes en Femke Witzel. Zij doen dit in samenwerking met de nieuwetijds winkel Ananda.

Iedere maand nodigen Ellen Helwes en Femke Witzel een gast-spreker uit die uitgebreid met het publiek in dialoog gaat over in het Nu leven. Iedere spreker doet dit van uit zijn/ haar eigen visie en weet het publiek uit te nodigen om hierover in dialoog te gaan.

Femke/ Ellen: "Elke spreker heeft zijn eigen manier van overbrengen, vertellen, vermaken en eigen charmes. Iedere keer weten wij er voor onszelf in ieder geval weer veel uit te halen. Wij zien dat veel mensen terugkomen. We hopen dat we satsang /dialogen in Haarlem tot stand hebben gebracht en toegankelijk maken voor iedereen die nieuwsgierig is hiernaar. Wij zijn dus een jonge organisatie die naast het werk- en gezinsleven 'In dialoog met...' willen delen met iedereen. "

In dialoog met wordt mede mogelijk gemaakt door Ananda Nieuwetijdswinkel.

Toegangskaarten verkrijgbaar bij Ananda in de winkel en via Ananda.nl