De Nederlandse vrouw is preuts

Intiem door Redactie Ze.nl
Zit jij ook altijd met je vriendinnen uitvoerig de bedprestaties van allerlei onenightstands, vriendjes en ex-en door te spreken? Wij in ieder geval wel! Maar toch blijkt uit onderzoek dat Nederlandse vrouwen preuts zijn. Huh? 
 
Uit een online onderzoek van Viva onder ruim 200 Nederlandse vrouwen rond de dertig jaar, blijkt dat vrouwen minder openhartig over seks praten dan je zou denken. Sterker nog: één derde van de vrouwen durft met haar partner nauwelijks over seks te praten. Ai!

Meer dan de helft van de vrouwen (54%) heeft het af en toe met vriendinnen over seks, maar wel heel oppervlakkig. De reden is dat 61% van de deelnemende vrouwen dit gewoon te gênant vindt om tot in detail door te nemen en 15% vindt seks sowieso een privéonderwerp.  
 

Vagina
Vooral het vrouwelijke geslachtsdeel is vaak taboe om over te spreken. 77% van de vrouwen praat er met niemand over. Op de vraag of de vrouwen hun eigen vagina mooi vinden, zegt zelfs 30% zich te schamen en geen idee heeft hoe haar eigen vagina eruit ziet! Een goede band met hun flamoes hebben vrouwen dus niet.
 
Wij vinden de uitslag best shocking, vrouwen die niet met hun vriendinnen over seks praten en die niet weten hoe hun eigen vagina eruitziet?!

Hoe open praat jij met je lover of met je vriendinnen over seks? Ennuh.. heb jij al een beetje aan 'bonding' gedaan met je vagina?