SEXETERA: Wat is jouw favoriete standje?

Intiem door Karin
In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Wat is jouw favoriete standje?'

 
Good old missionaris
Liever lui dan moe

Otje: ?Ik ben stiekem heel lui. Ik doe altijd alsof ik heel veel zin heb in seks en dat is dan ook zo, zolang ik maar niet zo veel hoef te doen. Dus het maakt me niets uit, zolang hij maar al het werk doet.?

Smurfje91: ?Mijn favoriete standje is toch echt dat de man bovenop zit. Waarom? Omdat ik hem dan in de ogen kan kijken en ik dit het meest intieme standje vind.?
 
Bella: ?M?n favoriete standje is toch echt wel de missionarispositie. Gewoon omdat je dan heel veel huid-op-huid contact hebt, iets wat de seks nog veel lekkerder maakt. Daarnaast kun je elkaar zoenen, in de ogen kijken, of aan elkaars oor sabbelen??

Jessica: ?Mijn voorkeur gaat uit naar missionaris of ik boven. Dan voel ik hem het beste en geniet ik dus het meest.?


Doggy
Hoe harder en dieper, hoe beter!

 
So me: ?De seks moet er op zijn tijd eens lekker ruig aan toe gaan, dus ik ga voor doggy!?

Secret Lady: ?Mijn lekkerste standje vind ik achterlangs lekker hard en ruig 'genomen' worden. Ik vind het heerlijk als m'n vriend me dan even aan mijn haren naar achteren trekt, me heerlijk dominant en stevig bij m'n keel of onderkaak vastpakt, en ondertussen neukt hij lekker door! Ook op deze manier even tussendoor lekker 'genomen' worden terwijl ik voorovergebogen over de wastafel in de douche sta, is erg favoriet! Daar word ik helemaal week van en licht in m'n hoofd. Na zo'n heerlijke vrijpartij moet ik altijd even vijf minuten bijkomen voordat ik me weer kan vertonen! 
Het favoriete standje van m'n vriend is de missionarispositie. Hij vindt dit gewoon heel fijn omdat hij dan het meeste voelt, ook omdat hij dan de warmte van m'n lichaam voelt. Zo dicht tegen hem aan vindt 'ie echt heerlijk. Verder vindt hij het heerlijk om een positie op de bank aan te nemen waarbij hij met één knie op de grond zit en hij één been op de bank heeft. Ik lig dan op m'n rug met m'n achterste op het randje van de bank en ook één been op de bank en één voet op de grond. Een heerlijke positie waarbij hij gigantisch lekker klaarkomt...?

Afwisseling
Verandering van spijs doet eten...

Jamie: ?Het ligt er eigenlijk per keer aan welk standje het leukst of lekkerst is. De ene keer is de seks namelijk rustig en lief en de andere keer wild and steamy. Een opsomming van een aantal favorieten: ten eerste de zittende missionaris, dat hij dus niet op me ligt maar op zijn knieën zit en ik voor hem lig. Hij heeft dan een heel mooi uitzicht, hij kan goed ?stoten? en zelf kun je goed met je heupen bewegen. Heel opwindend! Ten tweede vind ik bovenop (amazone) leuk. Dit kan zowel met het gezicht naar hem toe als van hem af (uitzicht op je billen!). Deze standjes zijn ook lekker als hij wat rechterop zit. En je handen in je haar werkt ook goed! Ook lepeltje-lepeltje is favoriet, want je kan lekker liefdevol dicht tegen elkaar aan liggen. En een soort liggende doggy is ook favoriet, dan kun je soms ook met je gezichten dicht bij elkaar zitten!?
   
Accha: ?Ik heb geen favoriet standje, afwisseling blijft tenslotte het lekkerst!?


Andere favo's
Not the usual stuff

Eden:

?Héél opwindend: mijn vrouw die op haar knieën boven mijn gezicht hangt, terwijl ik haar verwen!?

Bonita: "Mijn favoriete standje is de zogenoemde schilpad, hierbij ligt de vrouw op de buik en de man er bovenop. Penetratie is nu zowel vaginaal als anaal mogelijk, ik ben geen voorstander van anaal, dus ik bedoel de vaginale variant. De penis van de man glijdt op deze manier langs de G-spot van de vrouw, heerlijk! Ook nog een (beetje) in elkaars oor hijgen en het plaatje is compleet, lovely!"
 
Jessie: ?Me on top! Ik heb graag de touwtjes in handen!?
 
Ro: ?Ik denk dan toch wel met m?n benen in zijn nek. Hij gaat dan zó diep, dat je het allemaal heel goed voelt. Het is superlekker én je houdt er een platte buik aan over omdat je constant aanspant, dus fijn en handig! Je hebt dus geen sportschool meer nodig.?

Wat is jouw favoriete standje?