Het fenomeen 'de klaarkomende man'

Intiem door Redactie Ze.nl
Oké. Ik denk ook niet dat ík in de spiegel wil kijken op het moment suprême. Op het moment van totale overgave: het hoogtepunt. Maar mánnen die klaarkomen..? Ze zijn er in alle soorten en maten, en niet allemaal even charmant.
 
Vooropgesteld: ik ben een net meisje. Laat dat even duidelijk zijn. Ik heb geen hele waslijst aan bedpartners en toen ik veertien was hield ik me nog gewoon bezig met de Spice Girls in plaats van vingeren en squirten.
 
Maar vanuit de ervaringen van mijn vriendinnen (ja écht) en mijn eigen
- uiteraard minimalistische - ervaringen vind ik het stiekem best wel leuk om het over het fenomeen 'klaarkomende mannen' te hebben. Een opsomming van de grappigste klaarkomende mannen.

De stille genieter
Deze man geniet, zoals de kop al doet vermoeden, het liefst in stilte. Terwijl jullie lekker bezig zijn en jij het liefst alles bij elkaar kreunt, geniet hij stilletjes van jullie intieme moment. Je verwacht dat als hij straks klaarkomt, hij zijn oergeluiden laat gaan en alles bij elkaar schreeuwt, maar 'ineens' stopt hij voor jouw gevoel. "Waarom stop je?", vraag je bezorgd. "Euhm.. ik ben al klaar." Oops.. met terugwerkende kracht was dit dus een gênante vraag. 
 
De gekke bekken trekker
Gekke bekken trekken is leuk hoor op z'n tijd, maar niet op dit soort momenten. Terwijl hij bovenop je ligt en je hem van dichtbij liefkozend aankijkt, geniet hij van zijn hoogtepunt. Je bestudeert zijn mooie gezicht. Maar wat doet 'ie nu? Gezichtsoefeningen tegen rimpels? Gekke bekken trekken? Heeft hij pijn ofzo? Gaat het wel goed met 'm? Ja hoor, alleen zijn orgasme was alleen nogal euh... intens.
 
De winnaar
Misschien ken je deze nog uit die scène van Friends, waarin Monica vertelt over een ex-vriendje die altijd had 'gewonnen' aan het einde van hun vrijpartij. Tijdens zijn orgasme schreewt hij het uit: "I'm the winner, I'm the winner!" Maar wanneer ben jij dan eens de winnaar..?
 
De schreeuwer
Soms heb je seks op een plek, waarbij je gewoon ietwat stiller moet zijn dan normaal. Bijvoorbeeld in een openbare ruimte, als je huisgenoten op de gang staan te kletsen of in de kantoorlift om maar wat te noemen. Dan wil je deze kerel niet in je bed/in de lift/of waar dan ook hebben! Zodra hij klaarkomt weet heel de buurt dat jouw seksgod een hoogtepunt heeft bereikt. De oeeeeeeeeh's en de aaaaaaah's komen als een ware vulkaanuitbarsting uit zijn mond en het liefst zou je zelf een paar oordoppen inpluggen tijdens zijn orgasme. Het moment dat je de desbetreffende ruimte uit moet lopen en je weet dat iedereen jullie gehoord heeft, staat dan ook in je gênante momenten top 3 van het jaar.

De vieze ik-wil-in-je-gezicht-klaarkomer
Iedereen heeft andere fantasieën en vindt andere dingen opwindend. Dat moet kunnen zolang de bedpartner het hiermee eens is natuurlijk. Maar dit is gewoon vies. En plakkerig. Juk.

Ervaring met één van bovenstaanden? Anyone? Of heb je nog een ander 'soort' meegemaakt?