Oesters en chocolade verhogen libido niet

De maatschappij door Redactie Ze.nl
Haal jij regelmatig oesters en chocolade in huis om het libido van jou en je lover wat op te krikken? Jammer joh, het heeft geen zin! Uit onderzoek blijkt namelijk dat er helemaal geen voedingsmiddelen bestaan die de lust opwekken.

Helaas ladies! Hebben wij gisteren nog bakken met oesters en repen chocola weggewerkt om Valentijnsdag hot & steamy door te komen, blijkt het een dag later allemaal voor niets te zijn geweest. Uit Frans onderzoek blijkt namelijk dat eten helemaal niet de lust kan opwekken, wat eerder altijd wel werd gesuggereerd.

De Franse onderzoeker Dr. Demarque laat weten: "Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn: voedingsmiddelen die een boost geven aan je libido, bestaan niet. Deze opvatting maakt deel uit van het bijgeloof die doorgegeven is van generatie op generatie." Uit het onderzoek blijkt dat sommige voedingsmiddelen wel de toevoer van bloed verhogen, maar dat heeft niets te maken met het libido.

Jammer dames: vroeger konden wij het excuus ?ik eet chocolade voor een hoger libido? nog gebruiken, maar dat is nu dus verleden tijd.