Beautybox: een box vol cosmeticaverrassingen

Lichaam door Redactie Ze.nl
Eind maart was het dan zo ver: de eerste Beautybox werd gelanceerd! Minimaal vijf luxe beautyproducten in één verrassingsbox voor maar ? 12,50 per maand. Hét ideale cadeau om jezelf of anderen te verwennen. 

Met Beautybox ontvang je elke maand een door beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista's samengestelde verrassingsbox vol met luxe cosmeticaminiaturen. Hier worden wij als echte beautylovers natuurlijk erg hebberig van, maar hoe werkt het precies?

Inhoud
In elke box zit een mix van minimaal vijf verschillende cosmeticaminiaturen van topmerken, die je vervolgens op je gemak thuis kunt uitproberen. Op de website van Beautybox kun je een persoonlijk beautyprofiel invullen. Zo krijg je vervolgens zo veel mogelijk producten thuisgestuurd die écht bij je huid, haar en lichaam passen.

De eerste Beautybox, die eind maart werd gelanceerd, bestond uit drie schitterende full size producten en een aantal luxe samples. Wat je precies in zo'n box vindt? Dat lees je hier!

Full size producten
Multi-fruit cleanser van EmerginC

De multi-fruit cleanser van emergingC is een zachte, maar effectieve zeepvrije cleanser. Het product verwijdert dode huidcellen, talg en make-up zonder uitdrogingsgevaar.
Ultra Lash Mascara óf Big Volume van LOOkX
LOOkX Ultra Lash Mascara voel je dankzij de ultralichte formule amper zitten, toch maakt hij je wimpers langer en voller, en laat ze heerlijk krullen.
Nagellak van TRIND
De Trind Caring Color formule is een mix van ingrediënten die de nagels optimaal verzorgt, terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft en deze lang blijft zitten.


Samples
Beauty Elixir van Orofluido

Deze olie versterkt het haar en maakt het extreem luchtig en ongelofelijk zacht. De Cipresolie biedt daarbij een natuurlijke bescherming.
Aura eau de parfum van Swarovski
De flacon van het Swarovski eau de parfum is een juweeltje op zich! Het is een sensuele, mysterieuze voorjaarsgeur met een bloemrijk, fruitige geur.
Oxygen SOS Serum van Thalgo óf Collin Resultime Gel Collagène Régénérant
Het bijzondere serum van Thalgo biedt een drievoudige oplossing voor de huid: het verbetert de zuurstofvoorziening van de huidcellen, de afvoer van schadelijke stoffen wordt gestimuleerd en de beschermende bovenste huidlaag wordt optimaal hersteld.

Waarom deze box?
Door deze Beautybox ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty. Je kunt de producten heerlijk op je gemak testen en reviews delen met andere beautyliefhebbers via het Beautybox-platform. Daarnaast krijg je voor een zeer lage prijs veel high end beautyproducten - speciaal geselecteerd door echte beautypro's.

Hoe werkt het?
Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Hier vul je ook je persoonlijke beautyprofiel in, zodat je dus zo veel mogelijk producten krijgt die daadwerkelijk bij je passen. Deze box vol met heerlijke producten krijg je dan voor maar ?12,50 (inclusief verzendkosten) thuisgestuurd! Bevalt een product je erg goed en wil je het fullsize formaat ervan? Dat kan! Ook deze kun je eenvoudig bestellen via de website. Heb jij je beautyfavorieten al gevonden? Je kunt het maandelijks opzeggen, dus ook dat is geen probleem bij Beautybox! 

Wil je de Beautybox vanaf mei ontvangen? Kijk dan snel op de website!