ZeTipt: Aura by Swarovski

Lichaam door Redactie Ze.nl
Heb je geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Moederdag? Wees niet bang, wij hebben een tip voor iedere dochter: Aura by Swarovski. Alleen al het flesje van dit parfum is betoverend. En dan heb je het parfum nog niet eens geroken..!

Als je de eerste editie van Beautybox hebt ontvangen, dan weet je precies wat wij bedoelen. Daar zat namelijk een sample van het Swarovski parfum Aura in. En zelfs het sample was al een prachtig flesje! Je opent het als een sieradendoosje en de geur is erin geplaatst als een waardevol sieraad. Wat ons betreft een erg geslaagd moederdagcadeau.

Swarovski
Aura is de nieuwe sensatie van Swarovski, de expert in kristal.  De naam Swarovski staat voor een raadselachtige stof en authentiek vakmanschap: het splijten en slijpen van kristal. Swarovski transformeert kristal in mooie creaties voor vrouwen: sieraden, accessoires, oneindig kleine, veelzijdige kristallen om haute couture creaties nog meer te laten schitteren. De producten van Swarovski benadrukken de schoonheid van de vrouw.


Aura
Aura

is een geur met een bijzonder karakter en een prachtig design. Het woord 'Aura' is een poëtisch woord dat iemands uitstraling omschrijft. Een soort lichtgevende kring rondom jou, die je persoonlijkheid en charisma uitstraalt. ?Aura? is gekozen om de glans van de geur en de glans van de make-up sieraden uit te drukken. Volgens Swarovski is de vrouw die Aura draagt, meer dan ooit 'het middelpunt van een wervelwind van licht.' Zij vangt het licht en reflecteert het, alsof zijzelf een kristal is geworden. Met Aura bezit de vrouw een mysterieuze kracht. Zij trekt de aandacht en houdt deze vast. Oeh la la!


Licht is dan ook hét woord voor dit nieuwe parfum. De schittering, magie en energie van het licht verandert de vrouw. Zoals het merkt zegt: als zij deze energie vangt, wordt ze zich bewust van haar geest, lichaam en gevoelens. Licht kristalliseert zich rondom haar en zij, op haar beurt, wordt een sprankelend kristal dat licht uitstraalt. Haar schoonheid straalt van binnenuit en vormt een aura van sensuele, stralende en verblindende energie. Kristal wordt omgezet in een vloeibare energie en zo ontstaat een sprankelende geur. Klinkt goed niet?

Geuringrediënten
De kern van de geur is een kristal van energie, een mix van amber, benzoëhars en witte muskus. Er zit een fruitig facet in met noten van de sappige lychee, een bloemig element met noten van pure witte tuberoos en daarbij noten van pittige roze peperkorrels. Wij worden hier erg benieuwd van!

Voor meer informatie, kijk even op de website van Swarovski.