Franse flair: de sieraden van Camps & Camps

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Stiekem zijn we best jaloers op Parijse mademoiselles. Met hun streepjestruien, rode getuite lipjes en beroemde ‘je ne sais qoi’-houding. Gelukkig kunnen we met het sieradenmerk Camps & Camps een beetje van die Franse flair ‘lenen’.

 
In Parijs weten ze het maar al te goed: diamonds zijn echt een girl's best friend. Maar ja, als je geen zwoel pratende man hebt die je over de Champs-Élysées kan sleuren, moet je het heft maar in eigen hand nemen. Want als er iemand is die jou zou moeten versieren, ben je het zelf wel.
 
En dan versieren in de letterlijke zin van het woord. Want je straalt pas echt op die kantoorborrel of op je eigen verjaardag met de juiste sieraden. En dat is misschien ook wel het grote geheim van onze Franse vriendinnen; je outfit net dat beetje extra geven met een paar schitterende oorbellen. En dat mag zelfs op een gewone werkdag.
 


Camps & Camps

Het sieradenmerk Camps & Camps heeft dit geheim in heel haar sieradenlijn gebruikt. Camps & Camps staat inmiddels bekend om haar dormeuses, de elegante en lieflijke oorhangertjes die je op de onderste foto kan zien. De naam danken deze oorbellen aan het Franse woord voor slapen, namelijk dormir. Waarom slapen? Nou, vroeger waren de 18e eeuwse Françaises zo dol op deze oorbellen, dat ze er gewoon mee naar bed gingen.
 
Anno 2014 weten we dat het beter is om dát maar niet te doen, maar door de gladde afwerking van de oorbellen krijg je wel die perfecte out of bed-look. Alsof je die ochtend uit bed bent gerold en je alleen je oorbellen nodig had om perfect voor de dag te komen. En ja, wie wil dat nu niet?
 
Wij zijn vooral verliefd op de romantische uitstraling van de sieraden van Camps & Camps. En wist je dat er echte Swarovski-kristallen worden gebruikt voor de juweeltjes? Je pimpt er elke saaie outfit mee op en binnen een handomdraai ga je van nietszeggend nonchalant naar een dame met klasse. Enne, de prijsjes zijn ook heel zacht, wat niet onbelangrijk is natuurlijk.

Met de klok mee: Mintgroen met zilver € 45,-, verguld met Swarovski kristal € 47,50, helder als kristal € 27,50, leiblauw met goud € 27,50

't Juffie

Het mooie is dat we gelukkig niet helemaal naar Parijs hoeven af te reizen om de pareltjes van Camps & Camps te scoren. Webshop 't Juffie biedt de keuze uit meer dan duizend paar oorbellen van het sieradenmerk. We durven er een wedje om te leggen dat het ideale paar er voor jou dan ook tussenzit. Of je nu een paar zoekt dat overal bij past of die hele speciale oorbellen voor een belangrijk feestje. Ook heeft 't Juffie een oldskool winkel in Giessenburg waar je terecht kunt voor een paar prachtjuweeltjes.

Nieuwsgierig geworden naar de oorbellen van Camps & Camps? Bezoek webshop 't Juffie en kies je favoriet.

Welke oorbellen wil jij heel graag in je oren hebben hangen?